Муабетење после секс

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
FortunE напиша:
Дали има нешто за кое не сакате да зборувате после секс? Жените повеќе имаат потреба да зборуваат, па користат прилика за тоа кога партнерот е опуштен и со волја да разговара, а посебно после секс.
Незнам, мене ми се чини дека жените повеќе сакаат да останат во кревет и да се гушкаат отколку да зборат за сексот. Мажите се повеќе по зборењето, не жените.

Acid напиша:
Незнам, мене ми се чини дека жените повеќе сакаат да останат во кревет и да се гушкаат отколку да зборат за сексот. Мажите се повеќе по зборењето, не жените.

релативно е и тоа..

ја рецимо после тоа само ќе си прднам и ќе си заспијам..

па нека збори :)

Тогаш дефинитивно повеќе нема да имаш секс со девојката, значи нема ни да разговарате повеќе за секс.
:) :)

Acid напиша:
Тогаш дефинитивно повеќе нема да имаш секс со девојката, значи нема ни да разговарате повеќе за секс.
:) :)

прдењето во кревет е показател за најголемата поврзаност меѓу мене и неа.. ако можам да прднам у кревет значи имаме кул врска..

Nejkam da mi "drdori "posle seks da rasipi ambient , sakam miluvanje i dohnadok na energija primer mozi slobodno da se ranime so nekoja kocka cokolado ili ovosh ...

стрикно глаголски разговор

-дај (вода, цигара, даљинско)
-ќути
-оди (дома, у кујна, у веце)

и слични други романтични глаголи.

Нема шанси!!! Спијам како топ после секс и ни муабет ни ништо...

redovno uz cigara i uz ladna koka kola :))))

da sigurno... bez muabet kako da ne bilo nishto, pa makar da bide vo stil...voda, izbrishi tamu i sl...ili nekoi impresii od prethodnoto slucuvanje:icon_lol: ...

Офчар напиша:
прдењето во кревет е показател за најголемата поврзаност меѓу мене и неа.. ако можам да прднам у кревет значи имаме кул врска..
-Офчар, грав тетоец му е мајката!:pos: :pos: :pos: Калаш нема рамен да ти биде, а и таа ќе остане вчудоневидена и пријатно изненадена од тоа колку блиска ја чувствуваш:pos: :pos: :pos:

Муабет, да! Убав, лесен, весел, со доза на нежност...меѓутоа постојат и моменти кога после секс кој бил неизмерно убав едноставно си без зборови.-Тогаш е многу поубаво тишината и нежните допири да го кажат тоа што зборовите неможат. Тогаш зборовите само би ја расипале убавината на моментот.:)

Allita напиша:
da sigurno... bez muabet kako da ne bilo nishto, pa makar da bide vo stil...voda, izbrishi tamu i sl...ili nekoi impresii od prethodnoto slucuvanje:icon_lol: ...
Ова болдираново е излишен муабет, без разлика за што се работи (што е за бришење):pos:

Зависи од расположение дали ќе ми се прај муабет или не. Ако сум изморена поубаво ми е да лежиме, да има галење и акумулација на нова енергија.
А ако не сум изморена, сакам општ муабет кој нема да ме замара, но во никој случај не дискутирам за сексот или за врската. Најглупаво ми е да зборувам за тоа како било, што сме чувствувале. Или па да праша: "Сврши?":pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom