Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Порано играв често ама во последно време дали едно ливче ке уплатам во две недели ми стана неинтересно.Ми помина меракот и толку од коцкањето:toe:

Ретко факам! а Често пишам :wink:

Еј одамна немам уплатено ливче, во студенските денови тоа ми беше пракса да си уплатувам по едно-две ливчиња неделно + за време на лига на шампиони. Имам и фатено неколку пати, и тоа знам дека секогаш кога ќе го играв Фенербахче фаќав:wink:
Многу беше интересно сега за европското првенство што беше, ќе се соберевме поголемо друштво и уплаќавме заеднички ливчиња на ситни пари, па заедно гледавме, навивавме, лудории .Еден другар многу се нервираше кога не ќе фатеше, па после викаше требаше оваа да ја ставиме, не таа и така,па одма праеше ливче за другиот ден, мислеше дека ќе се збогати, за 50 ден правеше ливчиња со добивка од 100 000:pos2:
ај јас ќе си направев едно за 50 ден со добивка од 500, ќе го ставев Фенербахче и ајде утре нова блуза:pipi:

Последните неколку недели истрошив околу 500ден што е многу за мене, а не сум добил од ноември. Можеби ќе одмарам тие неколку седмици. Не ми е зависност. :salut:

Темава ми се погоди :helou: Играм значи секој ден повеќе од 1 месец. Пазете што е работата - Играв ама не многу често, и верувајте лошото е кога ќе фатиш и продолжуваш да играш со овие пари со цел да добиеш повеќе, ама ка за беља баш тогаш не фаќаш и губиш, потоа сакаш да се извадиш за тоа што си загубил и веќе ти е влезена чивјата. Порано фаќав 1000, 2000 денари, сега брзо фатив 6.500, утредента, 2.000 и по некој ден уште 2.000 и уште имам од овие пари ама сум во последната фаза од горенаведениот процес :kesa:

Играм по 30 денари, 2-3 пати неделно... И сум докажано голем талент да погодам коефициенти од 3 па нагоре, а да ме заебе некоја со 1.3, 1.4...:toe:

Секој викенд:)Но понекогаш и не уплаќам...можм да се контролирам важно:helou:

Играм по 30 денари, 2-3 пати неделно... И сум докажано голем талент да погодам коефициенти од 3 па нагоре, а да ме заебе некоја со 1.3, 1.4...:toe:

Исто!Многу се нервирам така.Или имаш на пример 7 натпревари се така повисоки коефициенти и на крај заради едно гомно се пропаѓа,а сите 6 ќе ги фатиш.Па решив ќе играм систем 6/8 и тогаш 3/4 ќе промашам...каков баксуз ќе бев!Добро се добива некогаш,сепак:)

Ретко пишувам, а уште поретко и фаќам, не се ни замарам толку дека е жива зараза.

Мој је живот кладилница :pos2: Многу често уплаќам и тоа за повеќе пари ама сега во последно време слабо добивам..

Do sea ne sum vlegla u kladilnica i ne planiram da vlezam.

Порано бев зависен од кладилници, ама добро е, ми дојде умот.
Сега уплаќам само кога има Лига на Шампиони, чисто така за да ми е поинтересен фудбалот.

уплаќам едно 5 години,пред 2-3 недели вкупно земав 200еур, и сеа неам уплатено една недела, значи не сум зависник, али утре мора да се фати некоја пара :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom