Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Кога има ЛШ ретко пропуштам да уплатим :vozbud:

па добро е во четвртокот земав 20 000 викендов им вратив 3 000 најлесно за да земеш пари мислам е да играш сингл иначе играм 6-7 години

Играм само на сабота понекогаш и на недела..:helou:

Нема бе аир од ова работа:nenene:.Толку бев заразен шо во денот по минимум 200 денари редев:uvo:.Ама сеа сум во најголема добивка зошто неам уплатено 1 месец:pos2:

Порано играв и добивав понекогаш.Најчесто играв во сабота или недела кога ке имаше Premier лига и ЛШ...Ама морам да кажам дека сега кладилниците се преполни,има забегани типчиња што уплатуваат огромни суми,но и во последно време гледам ЖЕНИ што играат и што уплатуваат ненормално високи суми...светов забегал.Во Скопје само кладилници и казина.
:salut:

Почнав да играм сингл...неможам да чекам 4-5 утакмици и една да ме ебе :nesum:

играм ама ретко само сабота и недела ама не секоја сабота или недела иначе играм спортска како што реков :) ...

море како не ти играв до вчера,но од наредниот викенд почнувам да играм само дубл и тоа ќе бркам x само тоа два x на поголема паричка и прчи си го ако влезе ги убиваш а ако не исто ти се фаќа само помала нервоза

Редовно. Кога има послаба понуда по 1-2 ливчиња. Кога има поголема понуда, преку викенд, е тогаш пишувам по 3-4 ливчиња. Сеа во последно време почнав да се кладам и на кучиња, на тие подобро се заработува, за два дена имам 1500 денари чисти. :vozbud: Ама кога тогаш тие пари ќе се вратат назад во касата на кладилницата...

Си играм стално...поздрав од другарите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom