Излегување посебно

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Абе да...али јас зборев за посеризна врска, дека би барала само тоа да ми каЖе :icon_lol:

Има разбирање, има и пречекорување на граници.
Разбирам излегувања посебно, мразам пречекорувања на граници.

Фортуне, што е со темите?

Јас само едно велам по прашањето - марш, изелгувај ми да не те гледам - немаш бе ти другари? Ајт да не те гледам, и пред 5 сабајле да не си се вратил :( дали да излегувал -- ам ако не излегува ќе се замислам.

ThA-BiTcH напиша:
Абе да...али јас зборев за посеризна врска, дека би барала само тоа да ми каЖе :icon_lol:

Сериозна е и мојава де - и тоа не врска туку брак :icon_lol:

abe ima i zabava koja so partnerkata/ro ne moze da ja dade.. aj da te vidam so zenska odi covte pijan krsi reklami..frlaj so kamejna po bilbordi... turkaj ja kolickata(kaj zito prilep) za da se pustis po udolnica vo neze..

OBDN напиша:
Фортуне, што е со темите?
Не ти го разбрав прашањево ич:icon_lol: Ако сакаше да прашаш зошто сум отворила толку теми, отворив затоа што ми дојде идеја:wink:

Иначе, во врска со темава...
Воопшто не ми пречи да излегува со другарите, зошто сакам и јас да излегувам со другарките. Да изигравам детектив и да го пратам кај оди, или да го ѕиркам од некоја страна - немам намера и не се замарам со тоа. Но, секако ќе ме копка што прави и кај е.

voopsto ne bi mi precelo da izleguva sam so drugarite. vsusnost, do sega site deckovci sum morala da gi molam da me ostavat edna vecer sama so drugarkite da izlezam i sum gi terala da odat sami so drugari, ali dzabe e. ne stanuva zbor za nedostatok na doverba, nego sakale shto povekje vreme da pominat so mene, kako da im bilo vremeto limitirano nekako. treba ednostavno da smenish malku, nemozes non stop da izleguvas so nego/nea i da batalish se okolu tebe. ednostavno nekogas ti treba girls/boys night out kade shto ke mozis da se izduvas do maksimum i malku da ja skrsis monotonijata.

Vise koa ke izlezam posebno, sigurno nema da odam na mestata kaj sto odi on, a uste pomalce da go spiuniram... Koa bi imala takvi denovi (slobodni:)) bi gi iskoristila maksimalno za zabava so drustvo (drugarki... i sl...) Mislam.... SAMA... takvo 4ustvo po nekoesi odredeno vreme..... NE SE PROPUSTA:)

Никогаш не сум правела проблем ниту пак имам таков проблем...кога сака може слободно да излезе со другарите, и јас исто така со другарките...имаме доверба еден во друг и разбирање околу тоа прашање и по тоа се водиме...не сум имала потреба од тоа да одам да го барам и да видам како е, каде е и со кого е...ако имам таква потреба недај боже сигурно не би била тоа јас..туку човек кој би го сторил тоа за мене...но тоа е во краен случај...не дај боже...:nesvest:

FortunE напиша:
Колку имате разбирање околу тоа што партнерот сака да излезе и со другарите/другарките? Дали ви пречи тоа? Дали и покрај тоа што имате доверба во него/нејзе, би ве јадела јанѕа што би правел/а ако е без вас?
Дали "случајно" би отишле на местото кај што е излезен/а, колку да проверите како се однесува без вас? Дали скришно би посматрале што прави?
:icon_lol:

Абе види, убо е да те јаде јанза. Мислам, има ефект.
Бев у врска со една девојка која милуваше одвреме-навреме да излегува со една другарка. Мене не ми пречеше тоа воопшто. Ама една вечер после толку време отидов у кафичот кајшто излегуваа и воопшто не ми се допадна тоа што го видов (верувам и нејзе не и се допадна кога ме виде мене таму). Оттогаш се немаме слушнато/видено.

:icon_lol: Kako ne :icon_lol: Stalno mu ja kidnuvam sama so drugarka,nego...koj go mati be! :pos:

vo edna vrska najvazna e slobodata,nikoj nikogo ne poseduva vo toa e vistinskoto dozivuvanje na ljubovta,ne bi podnela koga nekoj bi me kontroliral ili gusel.Izlagam sama so drugarkite si se izduvuvam,istoto e i so nego ali mora da postoi doverba,bez doverba nema vrska.A da idam i da spioniram..nikogas ne bi se spustila tolku nisko

секако дека имам разбирање околу тоа што она сака да излезе со другарки и другари било каде.Ни тронка не би ми пречело околу тоа зашто со девојка ми си имаме стекнато доверба еден во друг така да иде каде сака и идам каде сакам.И дали би отишол на местот каде што е она?не не би отишол зашто кажав имам доверба во нејзе и тоа 100% така да кога е она излезена негде јас кулирам

Сите пишувате дека оправдувате излегување посебно, но никој не кажа дека нема да мисли кај е, со кого е и дека посакува да го/ја ѕирне од некоја страна:) Не велам дека ќе се затрчате да видите кај е, дека ќе го пратите, туку онака во мисла дека ви е.

Зар е можно толку сите да сте опуштени како што пишувате?

Немам против излегување посебно, дури и пожелно е понекогаш да се излегува посебно, точно дека ке го помислам кај е и што прави .. ама сигурно нема да се преоптеретувам дотолку за да си ја уништам вечерта :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom