Квиз 50-50 !

• Креатор на темата Креатор на темата Шмики
  • Време на започнување Време на започнување
да, но го утнаа тава прашање точно беше после Првата Светска Војна они кажаа втората ама како и да е си добија 5 000 ден, доволно !! :D:D

Па нормално дека го утнаа! Каква брука! :pos2:

Со секое емитување, се' повеќе се разочарувам од квизот.
Го гледам само колку да научам нешто.:toe:
Патем, водителот не знае дека 300 се чита триста а не тристотини.:tapp:

Она компанија е стварно глупо!Како е можно така да се одбираат играчи?Квизов ми изгледа како направен од нашите политичари.Одлично сценарио каде можеш да добиеш, но си одиш дома со празни раце:)

Квизот е само копија на се она што сме гледале, ништо ново.
Интересен ми е до некаде зашто ретко го гледам, ме интересираат прашањата.

Во понеделникот го гледав првпат, денес заборавив и не ме воодушеви, Правилата ми се идиотски. Ако не погодиш колку од прашањата ти се точни да си одиш со празни раце, глупости.

За теко на играта неам некои големи замерки, освен то компанија на почетоко (:tapp: :tapp: :tapp:), и водитело, кој многу труја...

За теко на играта неам некои големи замерки, освен то компанија на почетоко (:tapp: :tapp: :tapp:), и водитело, кој многу труја...

Текот на играта сакс !
После секој одговор, водителот-сигурен си? не ми изгледаше баш сигурно...или-ми изгледаше доста сигурно, брзо одговори, не се мислеше многу... :nesvest:

Епа така де, реков. Водитело многу труја, т.е. е многу досаден.
Мислев за начино на играта, прашањата и сл...

Еден од најсиромашните квизови на сите времиња. Поисплатливо би било да гребеш грепки од лотарија на Македонија (ако уште постиои).

Само да се надоврзам на негативните критики, квизов е за никаде...
Комапанија, Боже мој, и ластик да им удираат на тие што ќе изгубат уште помаалски шмек ќе добие :)

И зошто по ѓаволите не направиле Македонска верзија на “The Weakest Link“, тоа е квиз кој верувам дека ќе биде далеку погледан кај нас од 50-50 срањево.

Во секој случај, подобро 50-50 отколку оние глупавите квизови Кешоловец и сл.

Во секој случај, подобро 50-50 отколку оние глупавите квизови Кешоловец и сл.
au au au се кога ме потсети за тие Леејјј , само колку се глупи овие што ги даваат на Сител,Канал 5 ...колку се глупи и тупи неможам да објаснувам сами знаете, дефинитивно тука 50-50 бил подобар квиз...
Кога станува збор за водителот е тапа... еднашка вика квизот 50-50 еднашка вика квизот фифти-фифти и он не знае точно како е иаку е исто 1 име треба да има и да се вика ама шознам ...

Денешниот кикс на водителот:

-Така е! Точен одговор под а) Јустијан први !

Денешниот кикс на водителот:

-Така е! Точен одговор под а) Јустијан први !
Од возбуда ех :pos2::pos2:
Инаку како и да е тие 73 илјадарки си земаа ного им е гајле браво браво..

Овие мајката и синот, некако шо се вика повеќе не се сложуваа, отколку што се сложуваа. Имаа некаква си чудна среќа да вториот скоро секад да го погаѓаше одговорот без разлика дали првиот одговорил исто или различно. Ама кој бисер го тропна батето со халеевата комета да ти била у 99та ќе пукнев од смеа. Макар шо ми беше дебилен како беше сигурен дека 90 и некоја беше последниот пат кометата, сепак се молев да не ги заебат со 7000 денари на крајот. Инаку малку досаден е квизов, ама ако нема шо друго да правиш не е воопшто лош. Бар нема да ги слушаш тетките од кешоловец како ти вртат една иста касета секои 10 минути :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom