Квиз 50-50 !

• Креатор на темата Креатор на темата Шмики
  • Време на започнување Време на започнување
Денешниот кикс на водителот:

-Така е! Точен одговор под а) Јустијан први !

хахахаха да да го слушнав и ја :pos: а тие мајката и синот си опнаа 73 иљадарки мајката..

ali najbiten moment od KVIZOT se ZABITE na voditelot, bas poglednete gi

Квизот 50-50 го гледам стално не дека е интересен туку да имам информации прашањата се интересни, квизот е направен како Милионер, овој водителот малку треба да го сменат или да биде подобар вака ете денеска видевте ли јустијан први наместо јустинијан први
Некако глупо изгледа ова на почетокот Компанија кога ке го видиш ова ке заклучиш дека квизот е ''тапа''
Првата игра е добра но само скржавии не дават многу пари што е 30 000 ден а ако згрешиш ти се преполовува цената:nesum: се тоа ти зависи од како ке ти се погоди парата за прашањето
Втората игра е ризик голем незнам зошто вака направено ако не погодаш колку точни одговори имаш ништо 0 пари барем оваа понудата што ке ја даде да ја земаат жално е
При крај е веке уше овој месец после Милионер ке си се врати (незаменливиот квиз)

Поглуп квиз неам глеано од незнам овој е најглуп квиз што го имам глеано до сега стварно кретенски квиз па и тоа водителот каков е хахаха можда ако се сменат нешто правилата и ако стаат подобар водител ке биде нешто болје

Инаку Перица(Предраг), водителот, имаше уште еден кикс, кога за едно прашање, сега не можам точно да се сетам... Беше во врска со кој ја глумел улогата. Мајката и синот одговорија различно. Кога ги прегледуваа прашањата, овој вика: "И двајцата одговоривте "одговорот", и тоа е точно", а на сликата се гледа само однадвор заокружен едниот одговор, а другиот целосно. :)

Инаку настрана од тоа шо забележав кикс(а не уклучувам многу мозок на вакви квизови за трошење време), да се надополнам од што реков сабајлинава. Квизот е неверојатно досаден, денеска гледав реприза од уште еден пар. Ај првата игра градење банка ја поминуваат да кажам брзо, ама втората игра, туууу упм ми иде да ги отерам кога Перо ќе им каже "Да те потсетам дека можеш да мислиш неограничено"....:tapp:

по глуп квиз од овај не можеле да измислат
стварно:uvo:

Мене не ми е глуп искрено зошто толку глуп ви изгледа, квиз како квиз прашања и одговори и добивка, сега тоа со водителот и ред други работи тоа е друга работа

nov kiks na idiotskiv voditel
na prvata igra dokolku osvoite 1000 denari od prvoto prasanje ke imate nekolku iljada denari
cc c c c c kako moze vakov debil da go staat za voditel :drk:

Не само тоа, примеќете ли дека на СЕКОЕ прашање кажива ''Имате неограничено време за размислување'' :tapp::tapp::tapp:
мисле дека незнаат тие 100 пати го повторува :tapp::tapp:

Квизот ми е тапа посебно делот со ком-па-ни-ја:uvo: .Првиот дел градење банка е интересен ама вториот е за никаде.Го гледам понекогаш само заради прашањата за да имам некое општо познавање има доста интересни прашања.

Квизот ми е тапа посебно делот со ком-па-ни-ја:uvo: .Првиот дел градење банка е интересен ама вториот е за никаде.Го гледам понекогаш само заради прашањата за да имам некое општо познавање има доста интересни прашања.
Некој да види од страна бугарија и сл, ке ни се смејат цел живот :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom