Квиз 50-50 !

• Креатор на темата Креатор на темата Шмики
  • Време на започнување Време на започнување
Не секој ден, се сеќавам дека кажа дека 3 пати неделно ќе го даваат во 20.00 ама не ми текнува кои денови
Бидејќи гледав во понеделникот и по некој логика ваљда ќе дават понеделник, среда и петок :)

Можеби.Јас само еднаш имам видено реклама за квизот и мислам слушнав секој ден од 20.00.Нема врска, и онака нема да го гледам често:)Не ми е интересен.

Живо страње во боја е квизов. Не го бива ни за К*р

Многу е глупаво тоа "колку мислете дека ви се точни"... БулШет.. па луѓето одат да одговарат на прашањата што и ги поставуваат а не на погаѓаат колку и се точни.. а за КОМПАНИЈА па ни да не зборам.....

слоше ми се кога на рекламата речат "Вашиот омилен квиз 50-50" ... врска нема

Јас денес првпат го видов тоа со компанија на почетокот... Леле БЕДНО! :pos2::pos2::pos2::pos2:

Добри беа близнаците мислам дека беа од првата емисија!
Цел живот ке ги помнам како се избрукаа!

водителот:Како се вика правата што поминува низ аголот и го дели на два еднакви дела-БИСЕКТРИСА или ХИПОТЕНУЗА!
близнак -1:Па јас сум шампион во математика на републичко ниво срамота е да не го знам ова-точниот одговор е БИСЕКТРИСА!
водителот(целиот восхитен од македонскиот шампион во математика го поставува следното прашање):Кој ја препеа песната "На велигден сум се заљубил" од Џокси?-ЛАмбе Алабаковски или Јован Јованов?
Близнак-1:Јован Јованов
Близнак-2:Верувам во брат ми точниот одговор е ЈОВАН ЈОВАНОВ!
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT

Квизов си е супер, добро е осмислен, ама реализација барем кај нас има 0. Како прво водителот е изгубен случај. Очајно сака да го имитира Трендо, се убацува со глупи прашања во погрешно време и прашува глупости.
Плус, тука е и неукоста на нашиот народ и глупостите што ги тресат на најбанални прашања.
Најмногу ме нервира што се одвива споро. Тупење со глупости : Зошто го одбра сега тоа, зошто не го послуша партнерот и дрн дрн јариња.

Квизов си е супер, добро е осмислен, ама реализација барем кај нас има 0. Како прво водителот е изгубен случај. Очајно сака да го имитира Трендо, се убацува со глупи прашања во погрешно време и прашува глупости.
Плус, тука е и неукоста на нашиот народ и глупостите што ги тресат на најбанални прашања.
Најмногу ме нервира што се одвива споро. Тупење со глупости : Зошто го одбра сега тоа, зошто не го послуша партнерот и дрн дрн јариња.

Се согласувам со се што кажа, освен сo тоа дека е добро осмислен.

Тоа во втората игра со погодувањето не е ни најмалку добро осмислено.На почетокот велат дека има 5 прашања, а во зависност од тоа колку точно си одговорил, добиваш одредена сума на пари.Потоа пак, испаѓа дека треба прво едниот да погоди колку точни имаат, а ако погоди дури тогаш ги добива парите.

Вечерва не го гледав, но не верувам дека нешто е променето.
Вчера тие што учествуваа се откажаа и ја зедоа понудената сума од водителот.Ептен глупаво е тоа што ако испадне дека имаат повеќе точни одговори отколку што предвиделе-ги губат сите пари.:tapp:Каква логика има овде? Нели со знаење се добиваат пари?

Не ни одиграа до крај, барем да видеа дали згрешиле што се откажале и да знаевме кои се точните одговори-ние гледачите.Мислам, квиз како квиз, секое прашање што е поставено во него треба на крај да биде одговорено.:toe:

Кооом пааа ниии ја... неможеле нешто подобро да смислат :)

c c c c c kako moze vakvo nesto da izmislat
NAJCKART, NAJGLP KVIZ VO ZIVOTOV SO SUM GLEDAL...SO NAJGRD VODITEL, OVA E SRAM ZA A1

Де бе, право го карите, добар е квизов, но ме нервира ова крајната игра се или ништо тама, можеш 0 ден да освоиш како тие близнаците сичко знае на крај утнааа и што после нема парии ај у кураццц:tapp: ова е глупото ..

Дали ја гледавте таа жената што кажа дека Австро-Унгарија се распаднала после Втора Светска Војна? :tv:

Дали ја гледавте таа жената што кажа дека Австро-Унгарија се распаднала после Втора Светска Војна? :tv:
да, но го утнаа тава прашање точно беше после Првата Светска Војна они кажаа втората ама како и да е си добија 5 000 ден, доволно !! :D:D

Според мене најпаметни ќе бидат они кои ќе си ги земат понудените пари од страна на водителот и :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom