Подобро дома или со лошо друштво?

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување
Ех... со такво друштво не.. со партнерката можеби... но зависи и од дестинацијата...

so loso drustvo nikako pa makar i sedela sama po doma,poubavo so nekoj sto se custvuvam ubavo i svoja,negoli so nekoj sto ne znae da pocituva i mn red dr raboti,dobro drustvo i se ke bide super,znaejki deka se site so mene sto gi sakam!!!

подобро дома бидејќи не е баш некако во ред да одам на одмор и да споделувам цел ден со персони кои ги знам многу мал период и делам едно здраво...

Замислете ваква ситуација-- Се спремате за на одмор,,арно ама пријателите со кои излегувате и секогаш си поминувате најубаво,,поради Х-причини годинава неможат да заминат на одмор...Вие со вашиот партнер/ка или пак сами,,сакате да одите. Од сите понудени опции,,таа што најмногу ви одговара се луѓе со кои се знаете од неодамна,,но само на 'Здраво'...Имате излезено со нив неколку пати,,и секојпат во нивно друштво ви било ужасно досадно..Што ќе изберете?
Дали и покрај се би одлучиле да заминете на одмор,,знаејќи дека ќе ви биде досадно и дека нема да си поминете најубаво како што би си поминале со вашето друштво,,или пак ќе останете дома и ќе се журкате со друштвото што останува????? повелете:smir:

Ќе отидам сама на одмор, што е најбитно, ќе се одморам од сите проблеми и се околу мене и ќе се спремам психички за периодот до наредниот одмор, ќе упознам ново друштво и најубаво ќе си поминам.

Подобро дома. Лошото друштво секогаш може да те наведе на лоши патишта.

Вака со твоето семејство и твојата љубов си на раат :)

Ќе идам сама на одмор, зашо да морам со некои со кои не ми е убаво? Зашо мора да седам дома? Башка ако сум со мојата љубов воопшто никој и не ми треба

Сум била на одмор со безвезе луѓе и многу е ружно. Прво неможете да се усогласите за ништо, ни за плажа ни за кафиња кај што како, ни искачања. Така да никако идење со друштво што не е слично на тебе и сака исти ствари. Тогаш морав да ги баталам и најдам нови луѓе таму и среќа па си поминав екстра..

Со лошо друштво никаде не се оди, не само на одмор, ни на кафе не се седи

Podobro doma so devojka mi znam zagarantirano deka ke si pominam ubavo , nego so luge seznajkovci da mu slusas prazni muabeti i da ti kazuvaat cela nok koa planiraat da ja .... ! P..... te obozavam so tebe mi e najubavo :*

Аууу многу длабока тема. Веројатно сите мозгале многу пред да одлучат дали ќе одат свесно да си ја удрат главата од ѕид...

Дали и покрај се би одлучиле да заминете на одмор,,знаејќи дека ќе ви биде досадно и дека нема да си поминете најубаво како што би си поминале со вашето друштво,,или пак ќе останете дома и ќе се журкате со друштвото што останува????? - Да бе брат, сигурно ќе одам на одмор со кој било ;), ем имам броени денови па уште ќе сакам да си ги укакам, мда.... o_O

Олку долго дома имам седено еднаш ко дојде стариов на школо во петто одделение ..... ко ги виде оценките.

ја обично сум дома со лошо друштво
сеа, ради коронава, само сум дома :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom