Кој е поромантичен, машките или женските?

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се поромантични?

• машките

Гласови: 62 60,2%
  • женските

Гласови: 41 39,8%

• Вкупно гласачи
    103
Ме изненади анкетана... Машките поромантични ?! како тоа бе луѓе, зар во денешно време да има појче романтични машки отколку женски ?
Мажите се поромантични

жените само си чекаат, на мажите се му препуштаат

Мажите.Само тоа им остана,цвеќе во рака :))

Патем,алергична сум на романтика.

koj se poromanticni voa nikoj ne go znae od covek do covek ima razlika kako od tuka do amerika i pak nazad iako mislam deka vo celina devojcinjata mislam deka se poveke romanticni

Машките:)
Па тие ги прает романтиките :| Свеќи,цвеќиња и спуштање ѕвезди.Женските само чекет.
Иначе мразам романтики.Мојш да напрајш нешо романтично ама во твој стил нека е уникатно нешо и да ја изненадиш.Не секој ден да гњавиш за месечината и сл бла бла-.-
Многу ми е оодбивно то мамата :)

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
Женските се поромантични.

Машките се приморано романтични, а на женските тоа природно им доаѓа.

Жените се тие што бараат да им биде романтично, па сега машкиве се трудат.

Секако има такви машки што си сакаат романтики, а има и женски што мразат романтики. Неможе да се генерализира. Има разлика од единка до единка.

Нормално дека женските се поромантични.
Машките ја користат романтиката за да освојат нечие срце. Од кога ке ја освојат забораваат на тоа.
И после женските страдале од недостиг на внимание, па нормално дека ке страдаат:toe:

Кога е машкото романтично тоа е навистина романтично.Но дали романтиката се губи во овие глобални времиња?

Паааа вака гледано, јас сум поромантична мислам дека, но и тој знае да ме изненади некогаш, така да ок е, сепак мене ми ок......иако сакам изненадувања малце повеке, али задоволна сум ЧД хихихиихих

Машките:)
Па тие ги прает романтиките :| Свеќи,цвеќиња и спуштање ѕвезди.Женските само чекет.
Иначе мразам романтики.Мојш да напрајш нешо романтично ама во твој стил нека е уникатно нешо и да ја изненадиш.Не секој ден да гњавиш за месечината и сл бла бла-.-
Многу ми е оодбивно то мамата :)
mrazis romantika de aj ne me zafrkavaj :smir:

Мислам дека двата пола подеднакво можат да бидат романтични ... мажите се почесто трапави ...

Јас не сум многу романтична - повеќе сум спонтана, правам, се однесувам како мигот ќе ме понесе

jas mislam deka sum najromanticnata licnost i zatoa i ke si patam,samo sekogas jas iznenaduvam i pravam romanticni raboti a najsrekna sum koga mene decko mi ke me iznenadi duri i a\za nekoja najsitna banalna rabota :) :)

koj glasal zenskite be??
maskite se 10000 pati po romanticni...:smir:

Нормално дека машките , шо се разбираат женските глави од романтика , водење љубов под отворено небо и полна месечина , вечерање со свеќи покрај морската обала ..

Нормално дека женските се поромантични.
Машките ја користат романтиката за да освојат нечие срце. Од кога ке ја освојат забораваат на тоа.
И после женските страдале од недостиг на внимание, па нормално дека ке страдаат:toe:
Работава “ја сум боље у баскет него оние профи шо играат, само шо ја не играм па затоа“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom