Кој е поромантичен, машките или женските?

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се поромантични?

• машките

Гласови: 62 60,2%
  • женските

Гласови: 41 39,8%

• Вкупно гласачи
    103
...Па машките се поромантични...повеќе читаат романи со Блек, Загор итн.:pos2:

ај на темава еден виц:шетале ѓуптин и ѓупка штотуку земени и ѓупкава му викат: “рамче кажи нешто слатко бе„, и рамче:„мармалад!“:)))

па женските се понежни,пофини и поромантични!

женско сака романтика...затоа мислат дека се романитчни...:baeh:

Неможи да се определи кој е поромантичен.Има и женски,ама и машки шо се многу романтични.:toe:

Многу луѓе се доживуваат себеси романтични мислејќи шише вино и 2 чаши поставени на маса е романтично... Е не е! Треба многу повеќе за да се долови романтичниот момент! Точно е дека женските обожаваат романтика, и дека машките се тие кои ја спроведуваат, но секако има чесни исклучоци...
Јас лично сакам романтика зад затворени врати, уживам во такви моменти, не сум била „организатор“ бидејќи сеуште не сум сретнала некој што вреди доволно за да му приредам романтики :smir::pipi:

Се согласувам со ВеС. :)

се зависи од карактер!!!!....можеш да бидеш нежно женско а тапа романтичар,, или пак некој див муж настроен кон романтика ..така дааа..ништо неможеш да видиш според надворешен изглед:back:

се зависи од карактер!!!!....можеш да бидеш нежно женско а тапа романтичар,, или пак некој див муж настроен кон романтика ..така дааа..ништо неможеш да видиш според надворешен изглед:back:

Moram da kazam deka se soglasuvam so tebe, mozebi site gi smetaat zenskite za poromanticni, ama vo mojot slucaj jas nemam ni "r" od romanticnost kaj mene ama pak decko ima i za dvajcata:)

Moram da kazam deka se soglasuvam so tebe, mozebi site gi smetaat zenskite za poromanticni, ama vo mojot slucaj jas nemam ni "r" od romanticnost kaj mene ama pak decko ima i za dvajcata:)

хехе..па така е ..дада.. али па ја мноогу сакам романтикаа...кажи рецепт да си фатам и јас таков дечко...хехехе ..позз до тебе и многу срека или скрши нога со дечкото:salut:

машките :pipi:

не дека нема девојчиња што се поромантични од своите момчиња, но сметам во глобала тоа се машките (или пак дека во мојот случај е така, па така си мислам :))

сепак партнерите треба да се романтични и двајцата ... но девојките ја обожаваат романтиката, а момчињата се тука да им ја пружат :smir:

Јас мислам оти женските, колку и да сакам да сум се повеќе романтичен толку повеќе заборавам на некои работи :wink:

лелеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
аман од вакви теми...се си е до човекот
ХЕЛОУУУУУУУУ
I'm not....btw:pos2::pos2::pos2:

помалку има романтични машки, ама се далеку подобри од женските
:pipi:

Se soglasuvam! Toa e nesto kako prasanjeto'koj e podobar kuvar'...
Devojkite vnimavaat na tie stvari,ali koga masko e romanticno,znaci bidete sigurni deka stanuva zbor za ROMANTIKA!!! Ima mn taltaci,ali ima i mazi sto ja zasenuvaat sekoja romanticna stvar od strana na devojkite...Ali za zal se mn mn mn malku mazite sto vnimavaat....

Ич не ги сакам темите во кои се прашува дали машките или женските „тоа-и-тоа“.
Се` зависи од човекот, а не од полот.
Може некој да не сакал романтика, а кога најискрено ќе засака да е најромантичен на свет.

сепак партнерите треба да се романтични и двајцата ... но девојките ја обожаваат романтиката, а момчињата се тука да им ја пружат :smir:
oва барем во мој случај е точно...ама сепак мислам дека и машките сакаат романтики само шо тие се "ФРАЕРИ" и несакаат да испаднат папучари пред другарите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom