bogev4eboy
Хејтер
Ми требаат околу 65-6 долари на PayPal. Ако има некој што сака да прави замена и да ги добие парите во банка или на рака нека ме контактира во ПП.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе си извадиш извештај од твојата банка и таму у трансакцијата ќе ти го пишува кодот.да не знае некој каде да го најдам пајпел кодот за да го верифицирам акаунтот?
фала другар али средив, има на 1стр еден пост во кој е објаснето, само треба некој да прочита нелиЌе си извадиш извештај од твојата банка и таму у трансакцијата ќе ти го пишува кодот.
Нормалнофала другар али средив, има на 1стр еден пост во кој е објаснето, само треба некој да прочита нели![]()
Бегајте од payoneer многу пари ми заглавија на нивната мочана картичкаИмам верифициран пејпал од порано преку Бугарија. Сега сакам да го поврзам со payoneer дали ќе има некој проблем или треба само да ја додам картичката од payoneer?
http://forum.kajgana.com/threads/paypal-официјална-тема.20572/page-136#post-6403778Имам верифициран пејпал од порано преку Бугарија. Сега сакам да го поврзам со payoneer дали ќе има некој проблем или треба само да ја додам картичката од payoneer?
Сакаш да кажеш дека неправедно ти заглавиле парите таму ? Сподели инфо, во спротивно обвинувањето не ти држи вода ама ич.Бегајте од payoneer многу пари ми заглавија на нивната мочана картичка![]()
Kaков бан ќе стават кога веќе сме банирани?!?![DOUBLEPOST=1397751872][/DOUBLEPOST]Пејпал го запознавале со вашите махинации и преварк за регистрација со "слловенски" картици. Наскоро целосно ќе стават бан за македонија. Кога се најпаметни не им треба Пејпал
Акаунтот го блокираат кога ќе се достигне онаа сума од 3200 долари или?Ми го лимитираа акаунтот со баланс нешто под 100 евра, чаре ? да им испратам ли слика од личната карта ? што да правам, барем парите да си ги подигнам...![]()