Омилен глумец/глумица

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Philip Seymour Hoffman - според мене еден од најдобрите современи актери во холивуд и на независниот филм во САД
Cate Blanchett
Kate Winslet
Julianne Moore
Ги сакам овие актерки,ми се допаѓа таа компактност, суптилност и слоевитост што ја даваат во нивните улоги.Едноставно обожавам да гледам зрело изведена улога на филм а овие за тоа се и те како способни.Сметам дека во денешно време има подобри актерки од актери па ме зачуди изјавата на Болиглава дека не го импресионирала ниедна глумица.

Хит Леџер, Едвард Нортон, Стјуарт Таунсенд, Кијану Ривс и Џони Деп.

ентони хопкинс, ал пачино,џим кери и хит леџер
џесика алба,џенифер анисон и то

Nicolas Cage ѕвер
will smith,denzel washington! и мн мн други!!

до сега најмногу го сакав Ал Пачино, ама едно младо срценце го сакам најмногу: ROBERT PATTINSON:back:

Kate Winslet , Gabrielle Union , Jolie , Kirsten Dunst.
Colin Farrell , Denzel Washington, Jet Li , Will Smith.

Од машките странски Johnny Depp, а од женските Jennifer Love Hewit!
А од домашните машки глумец Борче Начев, а глумица Јелена Јованова! :smir::smir:

Странски глумци повеќе: Шон Пен,Џони Деп, Том Хенкс, Бред Пит, Џејсон Статам, Дензел Вашингтон
Глумици: Анџелина Џоли, Моника Белучи, Џесика Алба

од нашите: Никола Ристаноски, Мето Јованоски

Edward Norton, Christian Bale и женско Rachel Weisz.

Колку си само во право.. :icon_bigg

Заборавив у женски да ја стаам Сандра Булок. Колку стискав палци на оскарите за неа. Ептен ми е симпатична.
Онака, харизматична.

^ Целосно се согласувам. Генијални се. Само годинава гадно ја дупнаа Булок, и малина и оскар.

Машки имам многу, а од жени се знае без конкуренција!

Џоди Фостер!!:back: :cuc:

П.С. Патем и препорака за гледање на малото ремек дело. Гледајте го филмов, нема да зажалите! Џоди Фостер е феноменална во него, филм со уникатна приказна,перфектна глума и одлично доловена атмосфера! Сето тоа пропратено со одличен сетап! Ќе заборавев Мартин Шин е исто така феноменален у филмов! Маст си!

kevin_spacey.jpg

Створен е за ебимозок улоги. The Usual Suspects, Se7en, K-Pax, просто неверојатно. :cuc:

11322454_gal.jpg

И овој ако воопшто глуми во Fight Club.

^ Уф, добар избор си направил нема што, вчера баш го гледав suddenly last summer, кој воедно беше многу добар филм,а она ефективно ја изведе улогата на посесивна и доминантна мајка.Секако, прекрасна актеррка со неверојатна харизма, природност,цврстина во одиграните улоги.Едноставно зрачи кога ја гледаш на филм!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom