Омилен глумец/глумица

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Sean Bean

Каква харизма. Актер над актериштата. Штета нема некоја особено значајна улога, све во некој мали филмој глумел, единствен поголем хит му беше Господарот на прстените, ама сепак споредна улога, во последно и План за летање, исто споредна улога.
Додека "актери" како Џастин Тимберлејк, Фифти Цент и Ештон Качер го зафаќет холивудскиов простор денес... класа глумци како овој не се истакнати посебно...

Истото важи и за Ed Harris, мада типов уште глуми во добри филмови (Копирајќи го Бетовен), актер кој според мене во неколку улоги се надминал себеси (Радио (++ Куба Гудинг)).

И штета што Том Хенкс, еден од моите омилени актери, веќе не знае што улога да одбере. Глуми во некои дебилни филмој со ефтина приказна, па и не очекувам наредно многу баш од него.

Sean Bean FTW, еден од најомилените ликови во Господарот на Прстените. Кај го спомна, сеа ми се здоглеа LOTR x)

Џони Деп...:):):)
Супер ја изглуми улогата во Пиратите од Карибите

Чак норис , Стивен сегал, Том круз, Лазо длгио =)

Том Крус и најмногу Џони Деп се разбира после фантастичната улога на пират.Има многу,Пит како Ахил,Орландо Блум итн.

Омилен глумец ми е Wentworth Miller, Keanu Reeves, Hugh Jackman, Anthony Hopkins, Adam Sandler, Tom Cruise и други. А за глумици.. Hilary Duff (многу ми е слатка, не дека нешо убоо глуми :)) , Sandra Bullock, Angelina Jolie (класика :)) , Eva Longoria, Megan Fox, Elisha Cuthbert и мноогу многу други :)

Џони деп, Џим Кери најомилените.Џони Деп мислам дека 2011 ке го снима дон кихот :vozbud:....ке биде неверојатно.Како Џек Спероу беше феноменален па сега кој го читал дон кихот може да си претпостави како ке изгледа сето тоа...:pos:

Christian Bale - ми се допаѓа неговата ладнокрвност ,смиреност и мистериозност.
Adrien Brody - феноменален е.
Edward Norton - после 3-4 филмови изгледани каде што е главна улога ,веднаш го ставив во Топ 5 актери.
Mel Gibson - едноставно...шлакнат е , и фан сум на Lethal Wepon...
Russel Crowe - најверојатно го сакам поради Гладијатор...

Ал Пачино - човеков е поим за глумење-број еден на сите времиња,никој не му е ни блиску од колегите.

Џон Хедер.

Не ми е баш најомилен ама кога и да гледам филм со него се кинам од смеење.
Napoleon Dynamite(го гледав денес во 4 од сабајле),The Benchwarmers и School for Scoundrels се некои од попознатите филмови во кои има глумено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom