Медицински и стоматолошки факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој има информација за специјализација по дентална медицина во Бугарија?

Вистина е тоа дека ја прошириле квотата на 250 студенти на медицина за годинава?

Кој ќе се запише наебал на МЕДИЦИНА у наредни шест години столицата под задникот има да ви изгори ЧЕСЕН , најчесен збор. Само колку да ве известам сеа да бев матурант никат не би помислил на Медицина да одам ЈООК бреее.:facepalm:

дали треба примен испит по биологија за стоматологија да се запишиш ?
ако сакате помогнетеми

дали треба примен испит по биологија за стоматологија да се запишиш ?
ако сакате помогнетеми
Не, ама треба биологија за матура (интерно). Барем така беше во мојата генерација.
Биологија и плус бираш од филозофија и хемија еден.

Дали има некој запишан на магистерски науки на Стоматологија? ми требаат одредени информации. Пишете во ПП.

Некој така добар да ми кажи какви се предавањата и вежбите по анатомија? Кога ќе помислам на кадаверите косата ми се крева :sick: :place:

decki mi treba sovet dali so 92.270 ke me primat na medicina ovaa godina, lani gledam site so 92 gi primile :/

Кој ќе се запише наебал на МЕДИЦИНА у наредни шест години столицата под задникот има да ви изгори ЧЕСЕН , најчесен збор. Само колку да ве известам сеа да бев матурант никат не би помислил на Медицина да одам ЈООК бреее.:facepalm:

Еми сеа, дечко не се сите со ограничена фреквенција ;)

Еми сеа, дечко не се сите со ограничена фреквенција ;)
drugar aj idi fati si ja knigata i taka gleam samo 4 mislenja si postiral od februari do sea.... Tebe nekako izglea ti e slaba frekfencijata :) ja cisto najprijatelski im pisav na forumdzivee so sakaat da idat na medicina...

drugar aj idi fati si ja knigata i taka gleam samo 4 mislenja si postiral od februari do sea.... Tebe nekako izglea ti e slaba frekfencijata :) ja cisto najprijatelski im pisav na forumdzivee so sakaat da idat na medicina...

Друже, фреквенција се пишува. Гледам дека си скаран со училиштето и уште сега се задоволуваш со физичка работа и плата од 200 евра.

dokumentive kaj se dostavuva za stomatologija? na univerziteto ili na fakulteto?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom