Jungle TV

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Јака е телевизијава, даваат јака музика! Последнава година кај нас се случи ренесанса со телевизијава, многу нови канали се отворија. хахаха

некој да знае кога овај канал ке биде пуштен на сателит и другите градови на кабелска освен во групацијата на телекабел и кабелтел каде го има одамна позз

добра наша музичка тв за рзлика од она мак спот што беше оваа е топ и супер содржини има и урбана тв пред се!

знам дека оваа телевизја е на Монси...

добар канал само што пуштаат нонстоп исти спотови

Стварно зошто сеуште го нема на сателит? Колку што ме држи сеќавање нели имаше рок од една година од кога ја добија концесијата да го качат на сателит. Истото се однесува и за Скај нет. Или сеуште нема помината една година :toe:

Па да, сеуште не се на сателит и Jungle TV и Sky Net....јас сум на Телекабел-Битола, и да ви кажам прао не сум баш задоволен од приемот на Jungle TV. Телевизијата си е супер, навистина, ама сигналот Телекабел го зема преку стрим, и многу често нема програма т.е. излегува Media Player-от со назнаката дека е стопиран преносот на сигналот...друго ќе биди на сателит кога ќе бидат и двете тв....вака некогаш нормално од брзината и преоптовареноста на мрежата "сецка" сликата, но сепак добро е што ја има некако засега.

што е со Jungle TV нели пише Сателитска и Национална ТВ,но јас никаде на Сателит не ги гледам?

што е со Jungle TV нели пише Сателитска и Национална ТВ,но јас никаде на Сателит не ги гледам?

Ова само кај нас го има друже. Услов беше за да добијат концесија во рок од една година да се качат на сателит. Досега Советот за контузија требаше да им ја одземе лиценцата и немаше да се емитуваат низ кабловските оператори во Ск. Но Советот за контузија (Ѓубриња, пичка им лепа материна) си има лични интереси и то је то.

Дефинитивно најдобра ТВ програма во Македонија..ја пуштаат најдобрата музика од светот и МК.
Најдобри се! :)

Нема ни сателитска ни ништо?

Ние во Струмица не ја гледаме Jungle Tv дали знае некој како можеме да ја гледаме ја нема на сателит, а нели е национална??? ја нема ни на Обична антена па кабелскиот оператор неможе да ја емитува...Со еден збор Гола вода организација....Да беше до сега во некоја друга држава например Бугарија ќе и беше одземена лиценцата од пред една година, а не да зима пари од Државата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom