Плачење

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
Во изминатиов период најмногу плачам од нервоза и кога слушам некоја убава песна

Деновиве моите стално со кромид нешто работат.

Што беше тоа??? Искрено кажано, не памтам кога последно плачев, а сакам одвреме-навреме да се исплачам да ми олесни ама никако не ми идат солзи. Многу тешко може нешто емотивно да ме допри :):uvo:.

сум слушнала дека ко демек имало врска од кое око прво ке ти потече солза. На пример ако прво од десното значи ке се радуваш, а од левото ќе тагуваш...А можда обратно беше, не знам , вие сте слушнале ли за такво нешто?:pos2:

кога ми ставаа канила последен пат. болеше оти немаше веќе здраво место за боцкање

Во изминатиов период најмногу плачам од нервоза и кога слушам некоја убава песна

Ајде малце објасни во врска со песната?
претпоставувам, на балади :) логично!
Кои поточно?

Многу често плачам на убави рок балади, а и од нервоза исто така.

Пред 4 дена заплачав пред личноста која е секогаш тука за мене кога ми е најтешко.

Пред некој ден...додека глеав еден клип на youtube за Cliff Burton...RIP:cry:

Вчера, ама ништо страшно не беше.

па искрено оддамна немав плачено.....последниов месец тоа ми се случи дури 4пати :cry: под голем притисок бев и под стрес и под неизвесност....сега кога помина стресот(делумично)само издишува длабоко од мака шо не е до мене и морам да чекам уште еден месец....

..пред два дена..коај го гледав филмот тристан и изолда...абе па не е фееееер....инаку плачам од нервоза..кога некој ме нервира..кога нешто ќе ми направат и секогаш плачам кофа сум сама...пред други нооо веееејјј:pos2::pos2::pos2:.....

Кога ми го повредија коленото пуштив 2-3 солзи од тага а претходно не памтам кога сум плачел. (=

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom