Плачење

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
dopdeka dusata ne zaboli okoto ne zaplakuva, i maskite placat i toa ne e pateticno tuku VOZVISENO!ama ne vredi da se place za nisto, pa ne e do nas, pa da se obvinuvame.

За смртни случаи...........и фудбал:kesa: :)

Фудбал? WTF
Јасно ми е да си навивач за екипа!
И јас сум тежок навивач на Јунајтед, ама зарем да плачам кога ќе загуби?
Не би имал причина....незнам

Губење на личност која ми значи.... У последно време и книга ама само навирање на солзи и ретко, многу ретко. Филм....... не.

..плачем смао ако навистина неш ме боли у душава..хаха не дека не плачем од физичка бол(се разбира као кога ме шиеја)...ама увек плачем сама..закључана негде..мразам да ме гледаат дур плачем :pipi:

Пред 20-ина минути,ми навреа така неколку солзи:nesum:

Аууу и тоа како сум плачел за фудбал...три пати Јуве загуби во финале на ЛГШ и Италија на Европското 2000 година...беа тоа пеколни моменти :nesum:

И јас сум фан на екипа па што?
Фудбалот е за плачење? :nenene:
Фудбалот посебно ја повеќе се НЕРВИРАМ, нема зашто да плачеш.
Повеќе те врти на НЕРВОЗА од колку жалост(плачење)

pred dva dena...sekogas koga ke se prisetam na zagubata na edna mnogu draga i bliska licnost nemozam da se vozdrzam...:nesum:

Завчера...Онака тешко ми беше, ми требаше да се исплачам, кратко беше ама беше :)

*имам плачено за загуба на драги личности
особено за Тоше:cry:

*на книгите од николас спаркс

*и од среќа коа победија милан во лига на шампиони:icon_lol:

Последен пат плачев пред едно 6 дена затоа што се деси нешто што многу ме потресе, почина една моја другарка.:(:cry:

па немам плачено појма неам од кога, од ко сум бил дете најверојатно .... а на некој моменти баш сум сакал да се олеснам малце ....

плачев пред една две недели затоа што имав куп проблеми и морав да се исплачам за да ми олесни:toe:

претходниот викенд се поднапив малце повеке и ни јас незнам зошто плачев:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom