Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Увек била дроља само ти си бил преслеп од љубов да го видиш тоа.... А она е само една обична глупача што најголем успех ќе и биде у животот дека пробала странски кур....Научив дека можеш да идеш со девојка 5 години,да се сакате...и за ич ништо,таа да ти раскине од друга држава преку facebook,у 5 до 10 беше изгледа...и ич да не и пука за тебе...
Ако може некој поискусен да ми каже,ШТО Е ТУКА НАРАВУЧЕНИЕ?
Научив дека можеш да идеш со девојка 5 години,да се сакате...и за ич ништо,таа да ти раскине преку facebook у 5 до 10 беше изгледа...и ич да не и пука за тебе...
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 23:41 ---
Научив дека можеш да идеш со девојка 5 години,да се сакате...и за ич ништо,таа да ти раскине од друга држава преку facebook,у 5 до 10 беше изгледа...и ич да не и пука за тебе...
Кај го виде странскиот ... во постот на дечкото?Увек била дроља само ти си бил преслеп од љубов да го видиш тоа.... А она е само една обична глупача што најголем успех ќе и биде у животот дека пробала странски кур....
И мене тоа ме натера да се вратам на постот и повторно да го читамКај го виде странскиот ... во постот на дечкото?
И мене тоа ме натера да се вратам на постот и повторно да го читам)))) Ама никаде трага од странски
![]()
Не може бе со таква цинична и нихилистичка перспектива кон светот да функционираш нормално, сум пробал и потешко е отколку да те повреди некој/а емотивно.Никому не верувај, а понекогаш дури и во себе сомневај се.
Може нему му има побегнато девојката за странски, а како што знаеме нивно мото е сите жени се исти...На нашиве мажи очигледно се странски тит пред очи им излева, мора да провериме од каде таква желба тоа да го гледаат![]()