Што научивте од последната врска во која бевте?

• Креатор на темата Креатор на темата кики
  • Време на започнување Време на започнување
Дека треба да имаш 10 како златна резерва,ако не бидне да идеш веднаш кај друга :)

дека убаво газе и нозе >>>>>>>> големи цицина.
изгледа дека дека ги преценив вторине.

а и дека секое чепкање на страна на крај се дознава, за жал(n). тибам градот глуп.

Уште еднаш да си немам работа со некоја од “Латинска Македонија“.

deka nikogas ne treba da prekutis nesto samo da ne se karate
deka nikogas ne treba da gazis tvoji interesi za nekoi drugi
deka nikogas ne treba nekomu da bides vtora ( prvo mesto go delea negovite roditeli i drugari se mu bese pobitno nego jas)
deka ne treba da dozvolis pred narod da se ponasa "kao pusti me uzivam" a vecer da mu sires nozi
deka nikogas ne treba da mu davas na znaenje deka on ti e se ( mojata najgolema greska)
deka nikogas ne treba da popustas ako znaes deka si vo pravo

i da podobro da bides sakan nego da sakas...

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Дека многу лесно можеш да се излажеш кога се работи за верување на таа посебна личност, поготово кога личноста делува како да е најљубезна, најфина, најкултурна и најнаивна на свет. Пошто очигледно многу е лесно да се скрие тоа курвинското зад 300 маски, па да успее да прелаже не било кој, туку и најблиските околу себе, и на крај пак да помине добро и никој да не сфати какво зло се крие у таа личност.

Скратено: Треба долго време да поминеш со некој за конечно да стекнеш вистинска и заемна доверба со цел да оформиш врска каква што посакуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom