Што научивте од последната врска во која бевте?

• Креатор на темата Креатор на темата кики
  • Време на започнување Време на започнување
што не си успеал да ја задржиш не ја предавај одговорноста на парите туку на себеси.
a da probas prvo ti da najdes nekoja takvaa pa posle da kenjas da vidis deneska kako se zadrazava milionerka a ti da se grebes cigari od drugarite

a da probas prvo ti da najdes nekoja takvaa pa posle da kenjas da vidis deneska kako se zadrazava milionerka a ti da se grebes cigari od drugarite

штом веќе си ја фатил можеш и да ја задржиш, но самото тоа што ти ја гледаш над тебе си ја изгубил вредноста, го снемало предизвикот и не си и веќе интересен.
Како и да е тоа што немаш повеќе пари од неа нека ти биде мотивација и предизвик да успееш во животот и никогаш повеќе да нема типка која ќе те одјебе само ради тоа што има повеќе од тебе.

Јас од последната врска научив дека не сакам да бидам во врска.

Дека треба да отворам очи. за да наредната ми биде подобра. Од грешки се учи...

Јас од последната врска научив дека не сакам да бидам во врска.
Аххх, Љубов :)

Да не матам празна слама и да изгледам очајно ќе го кажам само најдоброто што го научив.
Како се прави тартар сос. :vozbud::pos:

најголемата лекција од моите т.н. врски е да не се откажувам и тек сега сфаќам дека никогаш порано не сум ни сакал вистински туку сум навикнувал на личноста со која сум бил, па после раскинувањата не сум можел сам да продолжам, уствари сум мислел дека не можам. фала ви бивши на сите што сте ме оставиле(претежно вие сте ме оставале мене) зошто ако сега сум бил со некоја од вас, нема сомнение дека ќе сум живеел нечиј туѓ живот во сопствената илузија. фала ви од срце:icon_mrgr:

Научив дека сепак постојат совршени личности :D

Научив дека треба малце построг да бидам,да неверувам толку лесно,и да бирам со каква ќе бидам...подобро помала,да се научи девојчето дур е мало;)

Научив дека треба малце построг да бидам,да неверувам толку лесно,и да бирам со каква ќе бидам...подобро помала,да се научи девојчето дур е мало;)
Немој бе , ке те затворат аман !:pos::pos:

nauciv da sakam, a mojata bivsa devojka nauci da go prima vo gz, ocigledno nisto drugo ne naucila

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom