Што научивте од последната врска во која бевте?

• Креатор на темата Креатор на темата кики
  • Време на започнување Време на започнување
Да го пишувам постов со листа или со набројување? :)
Секоја врска си носи свои благодети, свои несогласувања за некои работи, кои откога ќе станат чести и гласни знаеш дека пукаат како конци кај тенко палто кое го носи предебел човек.
Дефинитивно нешто што убива врска е екстремната љубомора. Во ред е да има мала љубомора, заради адреналин но честото карање околу тоа, уште повеќе шпионирањето, контролата и провокациите кој со кого излегол денеска се главниот фактор заради распадот на нешто што било градено со партнерот.
Секако сето ова наброено си зависи од човекот кој истото го прави, т.е претендира да бара влакно во јајце. Едни приоритети има човекот кога на пр. влегол во врска на 20 години, а сосема други кога искача од неа на пр. на 24.

Затоа знам дека во иднина нема да си дозволам да владее болната љубомора, караниците, жестоките расправии, ќутењето меѓу партнерите повеќе од 10 мин. од немање желба за правење муабет како резултат на пред малку наброените негативности. Во ред се расправии, дискусија, несогласување околу некои работи, се е тоа нормално не можеме сите да имаме исто мислење за се, но екстремните урлања кои ги слуша цела зграда, заради кои тераш се у пи*ку матер знам дека за мене се минато.

сватив дека ништо не е и нема да биде ни блиску до идеално. ништо не е ко шо замислував дека треба да е. некој ја сака драмата повеке од мирот, можеби мирот им е монотон. да, кога нема вистинска љубов а мислам дека нема ни да има во иднина..од неа кон мене

Сватив дека машкиве не треба премногу да ги слушаат девојките или да се папучарат како сакате затоа што тоа здосадува .. ете тоа го научив од последната врска која што беше заснована само на папучарење година дена и премногу ми здосади .. Барем тоа е мое мислење за другите не знам :D

ништо не научив, се си знаев , а и немаше што ново да ми покажи девојчето, затоа што не беше искусна со врски беше многу возбудена :vozbud:

Многу научив...сфатив дека имало „кретенки“ кои биле само од корист,и кој на крај не заслужиле ни о фаца да ги погледнеш...али од друга страна,среќен сум што пред летен колосеум и ја кажав цела вистина у фаца,можеби тоа ја болеше дека е ку*ва и се натака (да не набројувам),ама мене важно ми дојде убаво на душичката:vozbud:

мислев на тоа дали таа особина да се биде кретен е позитивна или негативна?
kakvo prasane sekako deka negativna.......i jas so tek na vreme radi niv sum stanala kretenka, ne veruvam an nikoj i se ponasam idiotski......sega imam fin decko i ejkam so nego da se ponasamtaka ama pa si vikam deka e takov na start,posle natamu i toj ke ispadne ist

kakvo prasane sekako deka negativna.......i jas so tek na vreme radi niv sum stanala kretenka, ne veruvam an nikoj i se ponasam idiotski......sega imam fin decko i ejkam so nego da se ponasamtaka ama pa si vikam deka e takov na start,posle natamu i toj ke ispadne ist
Епа видиш, ти ради нив си станала кретекна. Можда и тие со тек на време биднале кретени поради многу кретенки.

.... научив дека после се јас сум таа што е со крената глава, храбра, независна, која знае да ги цени и препознава вистинските вредности кај луѓето и да ужива во малите нешта кои и ги нуди животот. Доволно научив така?!

Научив дека не треба да се мешашсо женска што има повеке пари од тебе ке те ебе кога и да е биди сигурен ке нае не подобар туку сто има повеке пари од неа

Научив дека не треба да се мешашсо женска што има повеке пари од тебе ке те ебе кога и да е биди сигурен ке нае не подобар туку сто има повеке пари од неа

што не си успеал да ја задржиш не ја предавај одговорноста на парите туку на себеси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom