Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ливерпул и Челзи пред 2-3 години во иста група беа, ако нема промени во меѓувреме, можно е Реал и Барса да се во иста група.
nema sansi da se deselo ova:nenene:

mozda ova se desilo posto taa godina Liverpool bese Evropski sampion,no vo Anglija ne uspea da se plasire vo prvite 4 mesta,imase nekoi rotaci ne znam tocno sto se desi

aha ok se e jasno...znaci ne e mozno ni vo grupite!!

Аха, контраверзите со Евертон и Ливерпул како првак, можно е. :toe:

Ливерпул и Челзи пред 2-3 години во иста група беа, ако нема промени во меѓувреме, можно е Реал и Барса да се во иста група.

Ливерпул и Челзи се паднаа во иста група затоа што Ливерпул претходната година беа 5 во Англија и им беше дозволено да играат во ЛШ само затоа што беа шампиони во ЛШ (кога им ја сврета на милан од 3-0).

Така да за нив не важеа никакви правила.

Барса и Реал нема шанси да се паднат заедно се до 1/4 финале, што значи дека нема да се паднат затоа што Реал па нема да помине 1/8 финале :P

П.С.

Знае некој кога е ждрепката? Обично е ден-два пред супер купот.

Ливерпул и Челзи се паднаа во иста група затоа што Ливерпул претходната година беа 5 во Англија и им беше дозволено да играат во ЛШ само затоа што беа шампиони во ЛШ (кога им ја сврета на милан од 3-0).

Така да за нив не важеа никакви правила.

Барса и Реал нема шанси да се паднат заедно се до 1/4 финале.

П.С.

Знае некој кога е ждрепката? Обично е ден-два пред супер купот.
Изгледа на 28 август:smir:

draw.jpg

Оф uefa.com

znaci na 27 avgust...

aj se nadevam deka ke imame lesna grupa...

Има многу голема разлика од Меси до тие што ги наброја... кажи ми ти зошто тоа не им се случува на Чави, Иниеста, Пујол, ВАЛДЕС ???

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4d4d-b607-6bd37b86a51b&ln=3&typeBack=default
sega za sega vo barsa mnogu mu se posveteni na messi i mnogu go sakaat,no mi e strav posle 4 5 godini da ne zavrse kako ronaldinjo eto rivaldo i red drugi da ne nabrojuvam oti maana na barsa od sekogas i bilo da gi zacuva najdobrite igraci ili pa gi prodava na ne ubav nacin

Барса не го направи тоа од почит кон Меси туку го испочитува договорот кој го имаат склучено со него, а во исто време си ги остварува интересите.

Меси има клаузула во договорот дека мора да биде најплатен играч во тимот.

До сега земаше 8 милиони. Дојде Ибра и му дадоа 9.5 милиони затоа сеа на Меси ќе му дадат 10.

Новиот договор би требало да има уште една промена. Сумата за раскинување на договорот моментално му е 150м и Барса смета дека тоа е сума што би можела да се плати во сегашниот маркет затоа ќе побара во новиот да биде 300м.

Значи и тука работите се гледаат чисто од бизнис интерес, а не заради емоции и такви ствари.

Го продадоа Ето затоа што не сакаа поголема финансиска загуба иако беше перфектен играч за Барса, го купија Ибра затоа што ќе донесе поголем приход....

Нема емоции во тимовите. Само чист бизнис. Емоциите се за фановите.

Барса денеска поставува понуда за Мата од 18 Милиони, доколку ја прифати Љоренте оваа понуда Мата ќе биде играч на Барса :vozbud:.
Ова е одличен потег, Мата е играч каков што им треба на Барса и има голем потенцијал во него млад, искусен, брз има добар дриблинг и сл.
Да се надеваме дека ќе ја прифатат оваа понуда и да имаме златна замена за Анри.:vozbud:

Абе ја повеќа сакав Силва да го земат ама и Мата не е лош за резерва.

Абе ја повеќа сакав Силва да го земат ама и Мата не е лош за резерва.
И двајцата се добри дур Мата ќе излезе подобар, опасен голгетер, брз, млад играч каков што им треба на Барса и ќе биде одлична резерва.

И јас мислам дека Мата добро ќе и дојде на Барса. Има квалитет, а и млад е, ќе може уште да се развива. Мислам дека би се вклопил во Барса

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom