Скејтбординг

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
Goddess of Chaos напиша:
Ух денес пак го гледав Grind.Стварно закон.ТОПЛО го препорачувам на сите кои сакаат да гледаат скејт!
Grind zakon. Go neam gleano oddamna, ali site filmovi so Bam mi se zakon:)

BAMARGERA напиша:
zaso krsh?
pa spitfire mi se top trkalca bar na mene...sea ne se kako ricta ili nekoi ali za tie pari veruvaj top mi se:party3:

Aбе крш у добра смисла!
Иначе spitfire се закон не смее уста да се отвори за нив...
Иначе највише поштуам ricta 35mm...

Goddess of Chaos напиша:
Aбе крш у добра смисла!
Иначе spitfire се закон не смее уста да се отвори за нив...
Иначе највише поштуам ricta 35mm...
ricta zakon. 35mm? pecatna greska neli???:party3:

pak 35mm nekako ne mi shtima :lud: u glaava. Moive se 52mm uretanski i se da receme malecki. Ne sum slusnal za 35mm do sea, nekako malecki mi se gledaat mnogu. kuznaj :pos:

Тема поштуем. Би сакал да знам на шо опрема возите вие шо возите, еве ја мојата:

Deck-Birdhouse Tony Hawk Falcon 1
Griptape-Monkey Grip
Trucks-Royal
Wheels-Element
Bearings: Speed Demons Abec 5

Е сега, да не испаднам анален дрвач али имам некои мали корекции на твоите информации-lipslide не е слајд со носот, тоа е уствари boardslide само што таму идеш со оллие од нос а у липслајд идеш од оллие со тејлот, а со нос слајдање се вика (а како друкчие) noseslide. Презимето на Тони не е Alwa, туку Alva и тимот на Стејси не се вика Power Peralta туку Powell Peralta (пошо нели така се презива типчето). У секој случај, продужи да возиш! Нек не те плашат скршеници, у тоа е меракот!

Скејтбордингот во Македонија

Епа дај да се отвори и тема за скејт сцената во Македонија.Ко што гледам има доста скејтерчиња низ Скопјево а има чат-пат и низ Македонија.Ама многу од нив онака ради мода па после забораваат дека постоел скејт.Епа да прокоментираме малце.Доколку има скејтери тука нека постираат малце да си напраиме муабет.А и сите заинтересирани нека постираат тука.Епа ај навалете.Поздрав :helou:

IgoR_ViCiOuS напиша:
Епа дај да се отвори и тема за скејт сцената во Македонија.Ко што гледам има доста скејтерчиња низ Скопјево а има чат-пат и низ Македонија.Ама многу од нив онака ради мода па после забораваат дека постоел скејт.Епа да прокоментираме малце.Доколку има скејтери тука нека постираат малце да си напраиме муабет.А и сите заинтересирани нека постираат тука.Епа ај навалете.Поздрав :helou:
gledam slabo sk8teri na forumov, a u pravo si deka ima mn deca so zemaa da vozat kolku da se isfuraat demek vidi ja sum opasen fraer i vozam sk8. ali aj ke projde i toa pa ke se prefrlat posle site na neso drugo so ke im se vidi pointeresno.

The BEEEEEEEEEEEEEST ! ...:pipi: :back:
~ Ryan Sheckler ~
untitled.jpg

ryan_sheckler_layout.jpg

LOR_S2_GROUP_SKATE_19.jpg

ryan_sheckler-2006_orlando_3.jpg

Супер ти е темава али не знам како си можела да го заборавиш легендарниот Rodney Mullen.

Како што сум разбрал тој има измислено најмногу финти.:helou::helou::helou:

Tricks Invented

• 50-50 Saran Wrap
  • 50-50 Sidewinders
  • 360 Flip
  • 360 pressure Flip
  • 540 double kickflip
  • 540 Shove-it
  • Airwalks
  • Backside 180 Flip
  • Casper 360 Flip
  • Casper Slides
  • Caballerial impossible
  • Double heelflips
  • Flatground Ollie
  • Frontside Heelflip Shove-its
  • Godzilla Rail Flip
  • Gazelles
  • Heelflip
  • Helipops (360 Nollie)
  • Half-cab kickflip underflip
  • Helipop Heelflips
  • Half Flip Darkslide
  • Handstand flips
  • Kickflip Underflip
  • Kickflip
  • No Handed 50-50 Kickflip
  • Ollie Impossible
  • Ollie Nosebones
  • Ollie Fingerflip
  • One footed Ollie
  • Rusty slides
  • Sidewinders
  • Switchstance 360 Flips

Можеби не е за овде ова али ај ке го постирам (сепак имат врска со скејтбординг)

Се продава оргинал скејт борд Black Label, бордот е нов!!!
4192_1140438437764_1431532651_353430_6577609_n.jpg

Сите заинтересирани нека се обратат кај мене или нека се јават на 070 442 797

Цена по договор

Бљагодара ногу :smir:

Ете така и јас возам скејтборд (почетник сум) ама неможам да направам оллие (хееелп :Ѕ) иначе држам мануал.:helou:

Ја возев скејт едно три четири месеци ама си го возев ко тротинет :pos2: незнаев ни финта ништо.. Иначе шиткам два скејта Ламар ( мислам дека така се викаа ) па кој е заинтересиран нека пише.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom