Скејтбординг

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
Скејтав како детуле со скејтот на брат ми. Досадно беше. Споро беше.

Се префрлив на ролерките и сега ролам од време на време. Каде-каде ми е поинтересно :wink:

Acid напиша:
Скејтав како детуле со скејтот на брат ми. Досадно беше. Споро беше.

Се префрлив на ролерките и сега ролам од време на време. Каде-каде ми е поинтересно :wink:

Е.Па зависи каков скејт имал.Зависи и од многу други работи :wink: ја ич нејќам ролерки...шо знам многу ми е грдо кога возам ролери :icon_conf

Ух денес пак го гледав Grind.Стварно закон.ТОПЛО го препорачувам на сите кои сакаат да гледаат скејт!

Мммм моите омилени даски....bLinD skateboarding bitchez!!!

B00024HLJM.01-A14LK0ZXSU0XON._SCMZZZZZZZ_.jpg

BLD035.jpg

BLD034.jpg

blind007.jpg

470.jpg

PAAAIAEJLCLOBMCK.jpg

Да не случајно имаш некоја ваква даска....
Или сеуште ти фале???:wink:

MSV напиша:
Да не случајно имаш некоја ваква даска....
Или сеуште ти фале???:wink:

Aaaaх да имав таква немаше да висам на форум...
Ни мојава не е лоша додуша ама изгубив воља...сега се повеќе се интересирам за корените на скејтот и субјективно се интересирам за истиот...:)

Goddess poshtenje...
stvarno dobri lekcii davash!
jas epten sum po ova skateboardingov i poshtuvam koa ke vidam nekoj vaka da napise neso...BTW kakva element daska sum zemallll
25489.jpg

BAMARGERA напиша:
Goddess poshtenje...
stvarno dobri lekcii davash!
jas epten sum po ova skateboardingov i poshtuvam koa ke vidam nekoj vaka da napise neso...BTW kakva element daska sum zemallll
25489.jpg

Фала.
A иначе од кај ја зема? Глеав вакви по интернетов...

ovaa posle tolku peripetii ja sobrav od Hrvatska. Posle nekoi 4 meseci mi stigna daskava i sea sum srekjen epten... :)

pa 500 kuni sho bi bilo ednakvo na 4000 denari ( ne e kuznaj kolku)

i zaboraiv da kazam i vakvi trkalca slicni iam
t3sb44134.jpg

zaso krsh?
pa spitfire mi se top trkalca bar na mene...sea ne se kako ricta ili nekoi ali za tie pari veruvaj top mi se:party3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom