Скејтбординг

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
Скејтав како детуле со скејтот на брат ми. Досадно беше. Споро беше.

Се префрлив на ролерките и сега ролам од време на време. Каде-каде ми е поинтересно :wink:

Acid напиша:
Скејтав како детуле со скејтот на брат ми. Досадно беше. Споро беше.

Се префрлив на ролерките и сега ролам од време на време. Каде-каде ми е поинтересно :wink:

Е.Па зависи каков скејт имал.Зависи и од многу други работи :wink: ја ич нејќам ролерки...шо знам многу ми е грдо кога возам ролери :icon_conf

Ух денес пак го гледав Grind.Стварно закон.ТОПЛО го препорачувам на сите кои сакаат да гледаат скејт!

Мммм моите омилени даски....bLinD skateboarding bitchez!!!

B00024HLJM.01-A14LK0ZXSU0XON._SCMZZZZZZZ_.jpg

BLD035.jpg

BLD034.jpg

blind007.jpg

470.jpg

PAAAIAEJLCLOBMCK.jpg

Да не случајно имаш некоја ваква даска....
Или сеуште ти фале???:wink:

MSV напиша:
Да не случајно имаш некоја ваква даска....
Или сеуште ти фале???:wink:

Aaaaх да имав таква немаше да висам на форум...
Ни мојава не е лоша додуша ама изгубив воља...сега се повеќе се интересирам за корените на скејтот и субјективно се интересирам за истиот...:)

Goddess poshtenje...
stvarno dobri lekcii davash!
jas epten sum po ova skateboardingov i poshtuvam koa ke vidam nekoj vaka da napise neso...BTW kakva element daska sum zemallll
25489.jpg

BAMARGERA напиша:
Goddess poshtenje...
stvarno dobri lekcii davash!
jas epten sum po ova skateboardingov i poshtuvam koa ke vidam nekoj vaka da napise neso...BTW kakva element daska sum zemallll
25489.jpg

Фала.
A иначе од кај ја зема? Глеав вакви по интернетов...

ovaa posle tolku peripetii ja sobrav od Hrvatska. Posle nekoi 4 meseci mi stigna daskava i sea sum srekjen epten... :)

pa 500 kuni sho bi bilo ednakvo na 4000 denari ( ne e kuznaj kolku)

i zaboraiv da kazam i vakvi trkalca slicni iam
t3sb44134.jpg

zaso krsh?
pa spitfire mi se top trkalca bar na mene...sea ne se kako ricta ili nekoi ali za tie pari veruvaj top mi se:party3:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom