Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze da se generalizira dali tie znaat ili ne znaat sto e ljubov...I vo niv ima od onie koi so sigurnost gi nadminuvaat nekoi 40-godisnici , koi seuste ne ja svatile smislata na ljubovta, pa ni ke ja svatat.....
Лее овие ко армија се заеби ова ко термити некој сте.
Навистина од срце сакате некого ќе сечете вени за пејачот оф токио хотел бла бла.
Па дечкот од клас лел срцка или некој постар ауу аѕѕѕ пуф.
На дечкиве на ваши години само дркање им е у глава.
Уствари знаеш што во право сте 200% знаат тинејџери што е љубов ЗНАААТ !!!!!
Лета магаре? ЛЕТААААААА!!!!
Ајде сите скокајте во вардар на тошка му паднало влакно покрај кеј:pos2:
Лее овие ко армија се заеби ова ко термити некој сте.
Навистина од срце сакате некого ќе сечете вени за пејачот оф токио хотел бла бла.
Па дечкот од клас лел срцка или некој постар ауу аѕѕѕ пуф.
На дечкиве на ваши години само дркање им е у глава.
Уствари знаеш што во право сте 200% знаат тинејџери што е љубов ЗНАААТ !!!!!
Лета магаре? ЛЕТААААААА!!!!
Ајде сите скокајте во вардар на тошка му паднало влакно покрај кеј:pos2:
A ti eve vaka, kako ja svakas ljubovta? Znaes li sto e ljubov.....ajde objasni im na decava.....
CEKAME!!!!
Љубовта е дијаметрално различна ствар од разумот, созревањето енд стаф. Срцето бира срце.
Има луѓе кои ја пронашле својата вистинска љубов на некои 15-16 години, а некои со начукани 40-тина не се сигурни во она до себе. Зрелоста само помага да сфатиш дека си вљубен/а.
Да скратам: Верувам во тинејџерска љубав, али верувам дека е исклучително ретка и вистинска.
![]()
Добро кажано, морав да го болдирам целиов муабет.Тинејџерите знаат што е љубов ама не се заљубуваат во личности т.е. во луѓе : се заљубуваат во љубовта, т.е. сакаат да сакаат.