Дали тинејџерите знаат што е љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ne moze da se generalizira dali tie znaat ili ne znaat sto e ljubov...I vo niv ima od onie koi so sigurnost gi nadminuvaat nekoi 40-godisnici , koi seuste ne ja svatile smislata na ljubovta, pa ni ke ja svatat.....

Ne moze da se generalizira dali tie znaat ili ne znaat sto e ljubov...I vo niv ima od onie koi so sigurnost gi nadminuvaat nekoi 40-godisnici , koi seuste ne ja svatile smislata na ljubovta, pa ni ke ja svatat.....

Мојата поента...НЕ ГЕНЕРАЛИЗИРАЈТЕ!И не се правете паметни,зашто некогаш може и да не сте во право!Кога не може нешто да тврдите дека е 100% така...подобро останете неутрални и воздржете се од коментари или зборувајте во прво лице еднина.

Лее овие ко армија се заеби ова ко термити некој сте.
Навистина од срце сакате некого ќе сечете вени за пејачот оф токио хотел бла бла.
Па дечкот од клас лел срцка или некој постар ауу аѕѕѕ пуф.
На дечкиве на ваши години само дркање им е у глава.

Уствари знаеш што во право сте 200% знаат тинејџери што е љубов ЗНАААТ !!!!!
Лета магаре? ЛЕТААААААА!!!!

Ајде сите скокајте во вардар на тошка му паднало влакно покрај кеј:pos2:

Навистина од срце сакате некого ќе сечете вени за пејачот оф токио хотел бла бла.

A ti eve vaka, kako ja svakas ljubovta? Znaes li sto e ljubov.....ajde objasni im na decava.....
CEKAME!!!!

Ми паѓа многу жал што толку мислиш дека си во право и таман кога ќе помислам дека ќе ме убедиш дека барем трошка е вистина од тоа што го збориш...ти уплескуваш...аххх...
А на тебе и на твоите 23 години да не ти е само тоа?:pos:

Шо ти е бе ја у доцен пубертет сум од искуство зборам хахааааа:pos2::pos2:

A ti eve vaka, kako ja svakas ljubovta? Znaes li sto e ljubov.....ajde objasni im na decava.....
CEKAME!!!!

Невозможно :toe:
Како ќе му објасниш на хитлер дека и евреите се луѓе од крв и месо и залужуваат да живет. Никако хитлер е убеден дека е он во право и крај.
Тоа е ситуацијава овде:wink:

Луѓе имате msn за да се расправате и да си кажувате кој што да праи...не ја упропастувајте темата..

иначе ја сум уште сум млад и со недоволно големо искуство за да знам што е вистинска љубов :)

Заминаа во неповрат еден куп мислења ... продолжете да мирцате па ќе видите и бан како ви стои.
Па вие незнаете да направите здрав муабет, а за љубовта колку ја знаете, не ни коментирам.

Ќе знаат што е љубов кога ментално и духовно ќе созреат... А дали тоа ќе биде во тинејџерство или во климакс, многу релативна работа. Некои и на 35 уште имаат памет на 16годишни.

Љубовта е дијаметрално различна ствар од разумот, созревањето енд стаф. Срцето бира срце.
Има луѓе кои ја пронашле својата вистинска љубов на некои 15-16 години, а некои со начукани 40-тина не се сигурни во она до себе. Зрелоста само помага да сфатиш дека си вљубен/а.
Да скратам: Верувам во тинејџерска љубав, али верувам дека е исклучително ретка и вистинска.
:)

Љубовта е дијаметрално различна ствар од разумот, созревањето енд стаф. Срцето бира срце.
Има луѓе кои ја пронашле својата вистинска љубов на некои 15-16 години, а некои со начукани 40-тина не се сигурни во она до себе. Зрелоста само помага да сфатиш дека си вљубен/а.
Да скратам: Верувам во тинејџерска љубав, али верувам дека е исклучително ретка и вистинска.
:)

јап секако се согласувам со тебе

јас сум сакала една личност знаете колку многу и тоа пред 2/3 год таа љубов и болка истовремено ми помогна многу брзо да созреам
сакајте верувајте сакајте не

Знаат што е љубов. Впрочем мислам дека и најголемите љубови се тинејчерските.

револтиран сум од постовите на постарите форумџии. Сите пишат нешто како тинејџерите не знаат да што е љубов. Прво и основно не може да се генерализира затоа што сите се различно, тоа е прво. Второ дали тоа можеби го пишите затоа што вие се имате изгорено во тие години, и со тоа само кажувате дека вие не знаете да сакате. Ме интересира мислење ќе ви ја опишам мојата врска (иако е глупаво) но сепак премногу сум револтиран заради мислењето. Значи во врска сум со девојче 3 и пол месеци. Прво никогаш не ми паднало на памет тоа за да ја легнам само и така натаму како што пишувавте. Значи кај неа ми се допаѓа се. Не правам муабет за физичкиот изглед туку, поглед на свет, размислување, карактер, тоа што е многу слична со мене во секој поглед како на пример, проценка на личност, стил на живот, стил на облекување, вкус за филм,музика и т.н. Не сум со неа за да се шетам со неа и да се фалам на кој ќе стигнам. Пред да бидам со неа таа ме измачуваше по цело време и на неа нон стоп мислев. Но, тоа го немав кажано на никој, затоа што тоа си го чувсвувам како моја интима. Имаме прекрасна врска. До сега се немам расправано ВООПШТО, во врската немаме ни најмала љубомора имаме целосна доверба еден во друг.

Баш убаво се насмеав додека ги читав избришаните постови.
Дивајн... објаснувањето :pos:

А да...
Не се возбудувајте толку многу ако некој пишал поразлично од вас.

Тинејџерите знаат што е љубов ама не се заљубуваат во личности т.е. во луѓе : се заљубуваат во љубовта, т.е. сакаат да сакаат.
Добро кажано, морав да го болдирам целиов муабет.

Најинтересни ми се случаите кога денес на еден му кажува „те сакам“ (и други слатки бајадерични зборови), а после една недела (убо де, може и две, три... ама повеќе не:icon_lol: ) како да се премислува и му го кажува истото на друг при што првиот веќе не постои :pos: И блазеси им. Секогаш си имаат занимација со сакањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom