ФОНЕТИКА музички фестивал на плажа Изгрев, Струга - 02.08.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Sprite
  • Време на започнување Време на започнување

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
448
Поени од реакции
36
Alexander Robotnick Izgrev beach Struga + Kiril Dzajkovski

Pose izgleda ova gi demantira nastapite na Prodigy i Eric Prydz vo Struga
Informacijava e 100% sigurna veke ja ima na bilbordi vo Ohrid

http://www.last.fm/event/624034

Сега прочитав на авалон Eric Prydz ке биде во Макдеонија на 9.8.2008 на плажата Градиште

Pose izgleda ova gi demantira nastapite na Prodigy i Eric Prydz vo Struga

Сега прочитав на авалон Eric Prydz ке биде во Макдеонија на 9.8.2008 на плажата Градиште
За се си пишува фино лепо на форумов. Само разгледај малку подобро, не брзај со пишување.
Продиџи никогаш не биле ниту најавени, пуста желба на деца ко тебе кои биле премали кога последен пат доаѓаа во Скопје.

Да се вратам на темава
Првин рекламата
fonetika.jpg

А потоа и флаерот
l_387260d74d2b08fa0ea677806a66f535.jpg

Јас искрено доколку сум во можност би одел на РАП стејџот, пис мадафаказ.

Ај Кирилчо ќе го глеаме на Егзитот, ама идам најспешл за СТР2 и ГРИН АУТ :vozbud: и РОБОТЕК го забораив :) лудо фестивалско лето ќе биде ова, апстиненција од одмори по се изглеа :pos:

Кирил и не ми е баш за на фестивал да го слушам, и на Ексит ќе го пропуштам, ама САФ ми се неостварена желба во живо.
И ме интересира дали Мери Џејн ќе дојде да го гледа РНС на концерат :)

Ауф легендарните САФ во полн соСТАВ(yoyo) !

Хип хоп дами и господа...it cant get better then this.

Одвај чекам да го видам Смилен!

Како што гледам на флаеров никаде не пишува САФ или Смилен :(
Само Гоце и Димитри. хмммм

Ај нека се симне дебелиот у Македонија малку, знам колку многу сакаше да избега, ама има луѓе што го почитуваат тука и сакаат да го видат со микрофон во рака.

Ај нека се симне дебелиот у Македонија малку, знам колку многу сакаше да избега, ама има луѓе што го почитуваат тука и сакаат да го видат со микрофон во рака.

... бууум просто динамит... :)

Би требало да изодам на ова, секако сум на тие простори во тој период, а и картите не се воошто скапи.

А кога настапува Едо Мајка во Охрид знае некој?

Еве пишува САФ(Концертен настап), а за тоа ти што викаш е само загревање на атмосферата т.е Дмитри и Гоце ќе пуштаат музика пред настап или после настап...еве читав и на МММ , пишува во полн состав. Абе мора да е така :)

Леле слепееец, не ги гледам белите букви, ЉоЉ.
Е ондак мора да се иде. Биќе крвопролиќе.

И јас по се изгледа одам......за САФ и Грин Аут(за РНС повеќе)....а на флаерот пиши само за скопје, охрид и струга кај има билети.....во битола не се продаваат?:(

Само ради Кирил ќе одам

Ќе одам, ради Чирил и САФ. Мама ми даде пари, пошо беф во катастрофална дупка :] See you there :]

супер беше се посебно ќелавиот старец (Alexander Robotnick) aма коа излезе Кирил Џајковски на сцена тоа не се опишува со зборови алал да му е :cuc::cuc:

Rap стејџ:vozbud: супер беше...после малку на Роботник, Кирила однадвор дур барав такси :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom