Што кога после раскинувањето, бившиот партнер ви праќа смс пораки?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ми е општа темата.Се зависи од ситуацијата.Како прво кој ја раскинал врската,зошто,како и уште милион други прашања.
Ако сум сто посто сигурна дека не сакам повеќе да бидам со партнерот тогаш ќе му вратам на пораката,но нема да попуштам.Е сега ако ја претера,да почни секој ден да ми пиши пораки тогаш ќе му кажам да олади малку.
А ако не сум сигурна за прекинувањето на врската,ако дел од мене сака да продолжи таа врска,тогаш ќе му враќам на пораките и ќе му предложам да се видиме.

Ма не попуштам бре.... Доколку мислам дека некоја не е за мене, тука е крај на сите муабети. Може да ми праќа 10001 порака на ден, но се да биде џабе..... (а доколку ми скурчи, знам да бидам и доста незгоден)

Абе сега он пракал или не тоа е ногово право! Мое право е да не попуштам ако веке сум решила цврсто да не се навракам на стрите работи.

абе смс ,важииии ! од кај знам дека он ја пишуел пораката , можда баба му ја пишуела :pos2:
инаку ако после раскинувањето ми прака пораки ,не би напраила нишо со него (можда би му вратила на некоја порака , а можда и не:wink: ) али у секој случај шом сме раскинале тоа е тоа нема шо поеке да се лигавиме со порачиња и поноџиња хаха :)

..глупости..да му се вратим зарад порука..хммм НЕ...
..коај е крај..КРАЈ е...ако некој после врска ти праќа порука(значи те сака уште..или барем уште осеќа нешо за тебе) требал на време д амисли..пред врската да падне у вода...:uvo:

ќе го кажам на сегашната женска, ако ја има:)
ако ја нема или на игнор, или ќе си сменам број

Mene mi se ima deseno ova sea..
Raskinavme po nejzina zelba deka i trebalo pauza, nemala vreme da se vidime deka u skolo sea ova ona trte mrte ( iako znam deka e laga ) i mi vika deka ke si prodolzime da se piseme, ke bideme drugari muvatori so znam jas :)) itn. ali ja mislam deka nemoze toa, i ne i vrakjam na porakite ko so i vrakjav koa bevme vo vrska.
Ednostavno ne e isto. Nema potreba zs da i pisuvam ko porano.

..глупости..да му се вратим зарад порука..хммм НЕ...
..коај е крај..КРАЈ е...ако некој после врска ти праќа порука(значи те сака уште..или барем уште осеќа нешо за тебе) требал на време д амисли..пред врската да падне у вода...:uvo:
а што ако ти си му раскинала, не е он крив ,а он уште те сака,и зашто да не се обиде нешто да врати што го сака??

Да се согласувам дека тиха вода брег рони. И мислам дека ако ја сакаш или го сакаш сеедно нема да ти е проблем врската, не сум спремен/а за влез во врска е само изговор. Ај размисли убаво ако ти праќа секој ден пораки барем по една дневно како што викаш ти значи дека и значиш нешто така да ако ти се свиѓа девојчето не се зезај кај и да е ќе попуштиш
-Тиха вода брег рони нели? :wink:

Да се согласувам дека тиха вода брег рони. И мислам дека ако ја сакаш или го сакаш сеедно нема да ти е проблем врската, не сум спремен/а за влез во врска е само изговор. Ај размисли убаво ако ти праќа секој ден пораки барем по една дневно како што викаш ти значи дека и значиш нешто така да ако ти се свиѓа девојчето не се зезај кај и да е ќе попуштиш
-Тиха вода брег рони нели? :wink:

никад не би се разочарал на некоја моја одлука, и да не сум у право, знам дека ја сум ја донесел одлуката(да раскинем со особата) и нема за што да жалим..

Ако направила нешто грозно и ми праќа пораки потоа ја игнорирам и толку.

Mozebi bi popushtil ... A mozebi i ne ... Bi popushtil ako znam deka vrskata kje ni ide dobro ... A ne bi popushtil ako znam deka mi pishuva poraka samo koga i e dosadno pa toa go pravi za da izgubi ushte 2 dosadni minuti ...

Не би го мењал бројот тоа е на еден начин бегање од проблемот ако може така да се нарече случајов :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom