Антипатични актери и актерки

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Анѓа Џоли, Ештон Качер ,Том Круз ,Вуди Ален ,Вил Смит ,Ева Лонгорија ,типот од Твајлајт
Aма топ 5 ми се овие 4 + Џоли
Мики Рурк (во последно време со новиов имиџ)
Mickey-Rourke-Ugly-Picture.jpeg

Бен Кингсли
ben+kingsley.jpg

Кристофер Вокен
Walken1_1.jpg

и МЕККОЛИ КАЛКИН :sick:!
1753042.jpg

Џенифер Анистон - многу ме нервира женава, никогаш не ми била ниту симпатична, ниту пак нешто посебно занимлива. Единствена светла точка и се френдс.
На неа се сетив моментално, има и други ама тие нареден пат.

Мел Гибсон,Колин Фарел,Ештон Качер,И НА ВРВОТ НА АКТЕРИШТАТА НАДАЛЕКУ ПОЗНАТИОТ ЧАК НОРИС,едноставно кога го гледам него добивам чир на желудник,а да ќе го заборавев и Мајкл Дудиков,типов е ултра,мега,гига ГЛУПАВ.
А од женските никако не можам да ги сварам сите четири од сексот и градот,Кортни Кокс дефинитивно една од нај,нај,нај лошите што некогаш излегле на екран и фамозните Џулиа Робертс,Меган Фокс(убава ама тапа за глумење)и Рис Витерспун.
Има уште ама во некоја друга прилика.

Адам Сендлер. Ме нервира со тоа што е флегма а во принцип ме нервираат такви флегматични и спори луѓе што се движат со два на саат. Како полузаспан да ми е човеков :)
Од женските, не се разликувам многу од другите со изборот - Џенифер Анистон. Пискало:), само во Френдс беше добра.

Адам Сендлер. Ме нервира со тоа што е флегма а во принцип ме нервираат такви флегматични и спори луѓе што се движат со два на саат. Како полузаспан да ми е човеков :)
Од женските, не се разликувам многу од другите со изборот - Џенифер Анистон. Пискало:), само во Френдс беше добра.

Ко јас да сум го пишувала постов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom