Антипатични актери и актерки

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Сара Џесика Паркер ти е најодвратното суштество шо го имам на телевизор видено... Уф колку е антипатична и самата не е свесна :wink:

Скарлет Јохансон
Кира Најтли
Меган Фокс
Џесика Симпсон,ако е глумица случајно
Џескика Бил
Кејт Хадсон
Кејти Холмс заедно со сопругот
Џулија Робертс
Ештон Качер,не можам да го поднесам:pov:

Ричард Гир - ретко кога глумел нешто повеќе од швалериште :)
Стивен Сигал - вечен маалски тепач
Леонардо ди Каприо- латентно педерче со нескриени актерски амбиции
Илајџа Вуд - педерче со нескриени актерски амбиции
Сара Џесика Паркер - грда, неталентирана, грда и грда, плус плавуша
Стив Карел - ич не е смешен
Пенелопе Круз - никој не може да ме убеди дека е убава
ПАРИС ХИЛТОН - без коментар
Том Круз - за срамота
сите од кланот Болдвин - совршен пример за холивудски непотизам кој со ништо не може да се оправда

Ќе се сложам за Том Круз, Сара Џесика Паркер и Вуди Ален. Особено он ми е одвратна фаца. Ама Рози О Донел ми е негде на врвот.

rosie.jpg

Покрај сите утки на темава како Џек Николсон, Џорџ Клуни (?!), и полни погодоци како Цара Џесика Паркер, Патрик Свејзи итн, на никого не му текна да го стави:

nicolas_cage_has_over_6_million_unpaid_taxes_main_11172.jpg

-неговото височество најантипатична а истовремено и лигаво-патетична креатура од која едноставно ви иде да го фрлите телевизорот низ прозор, заедно со самите себеси. Самоубиствено одвратниот лик - Николас Кејџ.

Том Круз секташот и Марки Марк а.к.а. Марк Волберг - у секој филм го бутаат ја не знам шо врски има типов кога нема појма од глумење.

Покрај сите утки на темава како Џек Николсон, Џорџ Клуни (?!), и полни погодоци како Цара Џесика Паркер, Патрик Свејзи итн, на никого не му текна да го стави:

nicolas_cage_has_over_6_million_unpaid_taxes_main_11172.jpg

-неговото височество најантипатична а истовремено и лигаво-патетична креатура од која едноставно ви иде да го фрлите телевизорот низ прозор, заедно со самите себеси. Самоубиствено одвратниот лик - Николас Кејџ.

Леле да,цело време знаев дека заборавив некој...ептен е антипатичен,потполно се согласувам.
Кога сум веќе тука,морам да се надополнам,не ми се верува дека го заборавив најодвратното суштество.Никогаш не гледам негови филмови,ама пак...Стивен Сигал,поантипатичен од него здравје.

steven_segal.jpg

Оној братот на Џулија Робертс, Ерик ли беше, враг би га знао...многу ме нервира...:/

Николас Кејџ
Кира Најтли
Деми Мур
Том Круз
Орландо Блум
Том Хенкс
Џенифер Лопез :pipi:

Многу ми се одбивна Сара Џесика Паркер и Хју Грант.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom