Антипатични актери и актерки

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
actor_richard_gere.jpg

Уфф колку го мразааааам!:pov::icon_lol:

Кира Најтли
Рис Витерспун
Сара Џесика Паркер
Сара Мишел Гелар
Скарлет Јохансон
Гвинет, како и да се презива.
Џесика Бил, Симпсон, Алба, Сељанки.
Камерон Дијаз
Кејти Холмс
Кирстен Данст
Џенифер Лопез, Парис Хилтон, Линдзи Лохан, глумиците. :tv:
Винона Рајдер
Хилари Свонк, од кај к побогу тоа тупо и неталентирано суштество собра два факинг Оскари?

Од Господар на прстение дечкото, тој лигавиот, Вуд.
Ештон Качер, бла...
Бен Стилер. Meet the Parents и толку.
Орландо Блум не го можам па шо сака нека е.
Џон Траволта исто.
Том Хенкс бе. Кој беше генијалецот што го одбра за во Кодот на Да винчи да ми је знати. Полош човек за улогата не можеа, жими све.

И како бе Стив Мартин лош, како Болдвин...? И колку само со Џек Николсон немам лош филм гледано. :)

Onoj pederon sto glumese vo onie deckine filmovi sam doma denis itn ne mozam da go svaram a i ne mi teknuva kako mu bese imeto sea zaboraiv inaku od glumicive ja mrazam onaaa Uma Turman me nerviraaaaaaaaaa :toe:

Парис Хилтон, ако воопшто ја нарекуваме глумица. Што и да е, ужасно ме нервира. Не е ни убава, ни знае да глуми, ни знае да пее, незнам што толку се палат по неа.:tapp:

Повеќе се,ама дефинитвно најодбивни ми се Камерон Дијаз и онаа Ешли Тисдејл,таа шо глуми во High school musical.

го мразам само ПАТРИК СВЕЈЗИ

Го немам гледано ни филмот и не знам што толку врева околу нив, јас не можам да ги поднесам, само видете како е истрижан :tapp: а оваа до него изгледа како 40 години да има
high-school-musical-3-movie-posters.jpg

Па овој дудукот со дебилската фаца демек глуми а и смешен треба да биди ама не е :kesa:
270202.jpg

и овие две пластики гладни за пари и внимание
brad-pitt-and-angelina-jolie1.jpg

Sarah Jessica Parker
sarah-jessica-parker.jpg

Оринџ грл aka Lindsay Lohan
lindsay_lohan_jeremy_piven_party.jpg

И сите од градинкана High School Music

Сара Џесика Паркер, Камерон Дијаз,Парис Хилтон

Вуди Ален... Не знам, во било кој филм глумел, не сум можел да го догледам до крај. Премногу ми е тапа човекот
Сара Џесика Паркер и пичиците слични на неа... Слаби глумици, пројдени неколку пати за да дојдат до слава.

Камерон Дијаз... не ја можам стварно :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom