2-ри август - DJ Lucca - Плажа Изгрев - Струга

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Се слушаат гласини дека чешката DJ-ка Lucca ќе настапува на 2-ри август на плажата Изгрев - Струга. Ја знаеме Lucca по извонредните настапи на концертите на Tiesto и Paul Oakenfold.
Инаку домашна поддршка на журчето - DJ Babura.
За цена и такви ствари не сум информиран.

Плажата е реновирана, местото топ.

А сега плакнете очи:
lucca2.jpg

lucca.jpg

20051211002157djlucca.jpg

Lucca, Power, Branchez, и Пиперка. Другото од погоре важи (=

Мора да се има почесто журки низ Македонија. Скапав јас од дома седење морам да излезам некаде, а се разбира Лука нема никако да ја пропушрам па ако сака и кола нека ме прегази:vozbud:

P.Overdrive глеам повеќе си информиран од мене за журкава. Ако знаеш колку е карта пиши, или ако знае некој друг нека пише...

Карта е 200 денара за журкава.

бамос а ла плаја о о о о о о јако ке е ако сакате да идете казите карти да ви набавам

Super i neshto vo Struga da se napravi ....cool

А дека може да најдам карти?

Zurkata bese ZAKOOOOOOOOOOOON!
Babura malce se furashe na krajot, glumeshe ludilo ali aj, ke mu se prosti, tolku mu sece. Sve u svemu, zakon zurka, densanje do 6 i kusur sabajle....Ufffff, odlepivme!

Отидовме на журката негде 12 часот, внатре влеговме 12 и пол, скоро 1. Уште на сцената беше DJ Power. И дојде DJ Lucca на сцената и почна да рока музиче, публиката се мрднуваше, исто и ја со неа.
Lucca беше феноменална, направи лудница. И дојде Бабура после и се смени нивото на журката, пушташе музика што ја пушта секоја сабота у Колосеум, и така да се тргнавме на страна и седевме на плажа до 6 сабајле, заврши журката и си отидовме.

Колку лудо сум поминал....мххх, btw на крај кога заврши Lucca со сетот дојде да се поздрави со тие што беа прв ред па јас ја гушнав:je::vozbud:

Кој му ја зема маичката на диџеј бабура?

vodkamixx напиша:
Отидовме на журката негде 12 часот, внатре влеговме 12 и пол, скоро 1. Уште на сцената беше DJ Power. И дојде DJ Lucca на сцената и почна да рока музиче, публиката се мрднуваше, исто и ја со неа.
Lucca беше феноменална, направи лудница. И дојде Бабура после и се смени нивото на журката, пушташе музика што ја пушта секоја сабота у Колосеум, и така да се тргнавме на страна и седевме на плажа до 6 сабајле, заврши журката и си отидовме.

зш бе не помина од кај мене да се видиме? море стокадин
и јас бев таму ебате пеерот :duel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom