1TV.mk (национална и интернет телевизија)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ценам дебелки жени во кујна, ама прамени коса и ракав што секој момент може да заврши во чинијата, НЕ. Тоа се тие новокомпонирани готвачки, затоа нема да го ставам линkот на Маја туку на на госпоѓа Добринка, да се види што е права домаќинка и како се готви и кој е за на телевизија. Видеото е аматерско, ама стопати подобро од она на 1тв кои ја прават монтажата водителката да ја започнува емисијата гледајќи во другата камера.

А приказната за Сергеј мене ми личи напумпана. Па имаат ли таа куќа обезбедување? Дечките за ќотек стигнале да влезат внатер. Ебате телевизијата, како едно време кога секаде се влагаше, „само да прашам нешто“.
А ако навистина е така, мене ми е поверојатно дека го бараат за нешто друго, а не заради девојките кои ги коментира. Еднаш колку што знам, беше киднапиран затоа што должеше пари, не за друго. Колку што имам чуено, има скапи навики, па не знам...[DOUBLEPOST=1538405326][/DOUBLEPOST]

Проблемот е во тоа што освен што е педерска не е ништо друго. Мене ич не ми е гајле дали се педери или не, и овака и онака немаат што да понудат. Кочишки е стрејт веројатно, ама е за никаде.
Ова со киднапирањево го збореше во емисија на 1тв.[DOUBLEPOST=1538407246][/DOUBLEPOST]На Макс тв моментално каналот од број 13 преместен на број 6 каде што беше Нова која се затвори.

Последно уредено:
Денес низ град вриеше од амбулантни возила, а во болницата чак и снемало лекови откако масовно сограѓаните доживеале шок незнаејќи дека телевизијата е преместена на друг канал. Вакви податоци треба почесто да се споделуваат за да се сторат добрини кон човештвото

Edinstveno dobro od televizijava se Saso Ordanovski,Borjan i Kabranov.
Najloso od televizijata se maldite novinari koi pojma nemaat od novinarstvo.
Emisijata na sergej...od kade da pocnam...deckoto nema soodvetno obrazovanie za taa oblast za da go svati nekoj seriozno,samiot koncept e mnogu seirdziski zatoa e gledanosta.

Боки VS Зоран Божиновски во дуел недела 21 часот
https://1tv.mk/makedonija/вистината-на-виделина-бојан-јовановс/

Зоран Божиновски беше оној што јадеше трици за Тоше дека е жив и ред други работи ?

Демек актуелен шизото, па со боки интервју :pos: .Незнам како луѓе го читаат и веруваат.Се што кажал е научна фантастика, нема ЕДНА вистина точна според неговите предвидувања и знаења.

На кое ниво паѓаат да се замараат со овој Божиновски, али не се ни некое ниво за да се замараат со некој што вреди да се замараат.

На кое ниво паѓаат да се замараат со овој Божиновски, али не се ни некое ниво за да се замараат со некој што вреди да се замараат.
На кое ниво „паѓаат“ бе мајсторе?
Боки тринаеска, шо одеше по фарми и риалити шоуа е некое ниво?
Сергеј „кошулчево, штикличкиве“ - тој е некое ниво?
Не го бранам овој мајмунов кумановски, стварно е гад....ама една кашикара додека седат двајцата блиску би напраила многу убаи работи за општествово, генерално.

Прејако ми е 1ТВ шо немаат доволно камери, па ако пример хорхе има некоја изјава овие место од лице место да пренесуваат имаат камера шо глеа у телевизор и емитуваат од пример МТВ :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
И ова има лиценца да биде медиум, мајко мила...

Еве за што зборам, од 6:05 па натаму :vozbud:

Логичниот заклучок од ова е дека немаат доволно камери...

Овие се уфилмале многу. За дуелов небитен вечерва ставиле одбројување мислиш Трамп ќе биде во дуелот.
Тие што ќе гледаат (а и јас нешто ќе погледнам) ќе се изнаслушаат глупости и ќе потрошат бадијала време на ова.

43300295_324920588284573_6989587721190637568_o.jpg

После неколку минути Божиновски си го напушти студиото.

Боки вика Кукавички ја напушти телевизијата. А не беше кукавички кога Боки му ја напушти емисијата на Саше Политико ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom