1TV.mk (национална и интернет телевизија)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
А па кои го сфаќаат сериозно тоа п*дерот ?
И онака поише к*рац со него си играат и него му се смеат :popce:

Наместо емисијата целиот тој термин вртеше ова.

А па кои го сфаќаат сериозно тоа п*дерот ?
И онака поише к*рац со него си играат и него му се смеат :popce:

Не ни го хејтај Сергеј, малце беа тие што сакаа да го тепаат да му го загрозат животот па и тука на форумов со навреди педер ово оно. Не е педер, имам чуено дека Сергеј женски вртел многу кога бил млад, само после во животот многу се разочарал од љубовта и се решил комплетно да се посвети на модата. Си видел нешто помодерно од видеата на инстаграм што ги има постирано како лиже чекан? Мислам дека не, затоа прибери си го речникот.

Леле, кој од кој понеписмен. Со се конгава... :pos::pos::pos::pos:

https://tv21.tv/mk/boka-konga-me-re...uge-vo-kafichite-dajte-da-se-zabavuvame-site/
Да не ти е згрешено,телевизијата :D[DOUBLEPOST=1538089850][/DOUBLEPOST]
Наместо емисијата целиот тој термин вртеше ова.
Слободата на изразување :LOL: Имаат право? Абе Сергеј,да исмејава личности на национална и јавна телевизија без скриеност е забрането ..... На почеток,цела недела без да бидат заматени лица,слики од лица на луѓе на плоштад ги излагаше на тв ....Без да земе во предвид,дали сакаат да бидат објавени луѓето .....Нема дозвола и право,од мои слики,да објавува јавно,дали на инста итн ....

Последно уредено:
Да не ти е згрешено,телевизијата :D[DOUBLEPOST=1538089850][/DOUBLEPOST]
Слободата на изразување :LOL: Имаат право? Абе Сергеј,да исмејава личности на национална и јавна телевизија без скриеност е забрането ..... На почеток,цела недела без да бидат заматени лица,слики од лица на луѓе на плоштад ги излагаше на тв ....Без да земе во предвид,дали сакаат да бидат објавени луѓето .....Нема дозвола и право,од мои слики,да објавува јавно,дали на инста итн ....

Сега дури видов. Моја грешка, пардон...

Клингонецот не е ништо помалку одвратна појава од Сергеј. Ако не бил тој таму, можеле врз него да го истурат сељачкото...

На страна....коментаров на Ордановски дека коментираните пациенти у голема мерка си го заслужуваат хејтањето не е многу погрешен. Со тоа шо, да ги коментира некој со помалку травестија у себе, веројатно посериозно би бил разбран...мислам на некој поандерграунд и поавангарден тип на човек, ама тие се истребен вид у касабава веќе.

Сега разбирам што ме прашуваат за вицот
- Како се вика педер што оди на голема нужда ? Јас појма неам и ми одговори
- Сергеј

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Ценам дебелки жени во кујна, ама прамени коса и ракав што секој момент може да заврши во чинијата, НЕ. Тоа се тие новокомпонирани готвачки, затоа нема да го ставам линkот на Маја туку на на госпоѓа Добринка, да се види што е права домаќинка и како се готви и кој е за на телевизија. Видеото е аматерско, ама стопати подобро од она на 1тв кои ја прават монтажата водителката да ја започнува емисијата гледајќи во другата камера.

А приказната за Сергеј мене ми личи напумпана. Па имаат ли таа куќа обезбедување? Дечките за ќотек стигнале да влезат внатер. Ебате телевизијата, како едно време кога секаде се влагаше, „само да прашам нешто“.
А ако навистина е така, мене ми е поверојатно дека го бараат за нешто друго, а не заради девојките кои ги коментира. Еднаш колку што знам, беше киднапиран затоа што должеше пари, не за друго. Колку што имам чуено, има скапи навики, па не знам...[DOUBLEPOST=1538405326][/DOUBLEPOST]
Добро дај извадете го тоа од главите дека телевизијата е педерска. Тоа што има таму можеби такви ликови (пишувам можеби бидејќи лично не познавам никој за да пишам дека стварно е таков) не значи дека тоа и го наметнуваат на гледачите.

Проблемот е во тоа што освен што е педерска не е ништо друго. Мене ич не ми е гајле дали се педери или не, и овака и онака немаат што да понудат. Кочишки е стрејт веројатно, ама е за никаде.

Незнам ккао можете да ја гледате оваа телевизија. По абортирана е и од другите ТВ... А пак посебно тој Сергеј Варошлија кој голема веројатност е додека се пораѓал да снемало струја во болница.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom