Фан Клуб: Бордо

• Креатор на темата Креатор на темата Kiko-Kozle
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест на Шамак, одлична партија удри .. Добро би било за Бордо ако успеат да го задржат во своите редови.

Секоја чест на Шамак, одлична партија удри .. Добро би било за Бордо ако успеат да го задржат во своите редови.
И јас се надевам. Тој и Куркуф се супер играчи.

Ќе го јадат на Алианц Арената,предосеќам...

У голема грешка си другар,не само што не го јадоа,него ги скинаа швабите 0-2.
Браво за Бордо,јак тим се :smir:

Многу непознати а добри играчи испаднаа од оваа екипа , мислам на Вендел Фернандо , исто така гуркуф блесна еве го и Чамак , секоа чест за прикажаните игри досега , :smir:

Од кога се под кормило на Laurent Blanc ѕверови се. Браво за играта вечерва.

ke se pokaze de4koto ke vidis
i na kraj ke go kupat bordo za da im bide krivo na milan:baeh:
hahahahahahahahaha se zezam[/quot

тешко дека Бордо ќе го купат гуркуф и не се надевам дека таму ке игра многу:wink::wink::wink:

Да го поздравам дечково со изјавава од пред 1 година и да го потсетам дека ништо не се вели предвреме.Се надевам дека играта што ја прикажжува во Бордо (Гуркуф) ке ја прикаже и за Франција/ :helou:

Честито момци, иако можда ве нема многу што сте за Бордо, сепак морам да ви честитам и да ви признаам за подобрата игра. Со среќа понатака и се надевам дека ќе ви се придружиме:smir:

Иако саботата ме оборија на тикет секоја чест на блан и на составот што го направи микс на млади и неколку искусни играчи очекувам оваа сезона да се борат аз насловот во Франција заедно со Лион и Марсеј и далеку да догураат до Лига на Шампиони.

Nancy 0 - 3 Bordeaux

Denes povtorno Bordo slavese na gostinski teren, so golovite na Fernando, Wendel i Gouffran . So ovaa pobeda, Bordo povtorno se vraka na prvata pozicija . :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom