А како да знаеш кога да бидеш искрен?
Значи ќе ја тестираш? И ако положи значи тогаш веќе преминуваш на искреност?

))
Имав еден другар којшто фати женска и ја стави одма на тестови баш поради истава работа, значи да провери дали таа ја заслужува неговата искреност. И пустата таа, не знаеше дека е на тестови, се препотуваше, се збунуваше, остануваше без зборови (добро барем не и било досадно :pos2

ама ги поминуваше сите тестови. Го положи и и усниот и писмениот дел. Братов среќен што положила му дојде душа на место и таман да заврши со тестовите пустата таква истрауматизирана го превари со друг и го остави на крај.
Значи тоа тестови-НЕ!!! Џабе ти е... :back:
Toas , ako i se pustis na latinski garant uspevas ja toa se si mislam ke ima taa tolku ocekuvana intimnost i razbiranje kon koi se stremis
More zeni nejkat filozofija , akcija sakaat , sila potencijal ne ova ligavenje . Da i kazam ja na zenami ova nihil mihil ima se poebe so komsijata u prva prilika ...
Sto e ova neznosti gluposti ?
Зависи кои жени нејќат филозофија. Ако ти се погаѓале такви...
Има и такви кои сакаат поезија и кои душа даваат за филозофија така што паѓаат и на тоа...
Се зависи од пристапот... Како што има тактизирање во акцијата така има тактизирање и во поезијата и во филозофијата...
Искрено најмногу паѓам на тактичен филозофски пристап... Ништо нема повозбудливо од тоа...

))
Abe ne sum izmislil ja ovie raboti pisuele psiholozi istoricari Vi dadov kniga citajte si
Остај ти психолози што пишувале... Сами нека си учат од тоа...
Психологијата е наука која не се учи од книга. Ако сакаш и сите психолошки книги проучи ги и пак нема да ја знаеш психологијата...
Зашто?-Затоа што секоја индивидуа реагира на свој посебен, единствен начин... Секој еден е посебен така што...
Ali jas seuste veruvam deka posle godini kvantificiranje ke se najde eden den nekoj so koj bi bila na ista branova dolzina i bi ja dobila posakuvanata lskrenost...samo vreme...i iskustvo
Браво за ова. Се согласувам целосно...:back: