Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Доста со муабети.
Продолжете по П.П. за муабетиве со книги,поезии и слично.
Вратете се на темата.
Продолжете по П.П. за муабетиве со книги,поезии и слично.
Вратете се на темата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите бараме рецепти за функционална врска, ама по која цена. Дали можеш да бидеш искрен и кога? Кога премногу искреност станува товар за една врска? Дали можеме онака филмски партнерот да го направиме подобар човек? Дали сме способни да заборавиме на суета и да се предадеме во целост? Кога можеме да му веруваме некому за да ги споделиме со него нашите стравови?
Toas , ako i se pustis na latinski garant uspevas ja toa se si mislam ke ima taa tolku ocekuvana intimnost i razbiranje kon koi se stremis
More zeni nejkat filozofija , akcija sakaat , sila potencijal ne ova ligavenje . Da i kazam ja na zenami ova nihil mihil ima se poebe so komsijata u prva prilika ...
Sto e ova neznosti gluposti ?
Физичките врски ќе те исцрпат и ќе те фрлат како партал, порано или подоцна ќе заглавиш со барање смисла
Сите бараме рецепти за функционална врска, ама по која цена. Дали можеш да бидеш искрен и кога? Кога премногу искреност станува товар за една врска? Дали можеме онака филмски партнерот да го направиме подобар човек? Дали сме способни да заборавиме на суета и да се предадеме во целост? Кога можеме да му веруваме некому за да ги споделиме со него нашите стравови?
А зошто толку генерализираш?
Муабетот нема врска.
Некои жени сакаат нежност, романтики, Евгениј Онегин, Bed of roses, forever and ever, а други сакаат акција, грубости, садомазохизми..
Пред се зависи од карактерот на жената и како таа сака да биде сакана.
Ok aj vaka zamisli dvatipa bliznaci isti znaci
ti prioga tebe tip i uste od prvo zapoznavanje pocinaj on tebe romantiki , Bed of roses i ti so prais ?
Ama realno ?
2. situacia ti prioga tebe tip , te zbunue ne znaes na sto si i ti sto prais
TAJMINGOT E BITEN !!!
Abe se e taktika...eden prozorec na nabljuduvanje nema za nisto vo zivotot, pa kamoli za ljubovta....
Mene ko sto mi se cini.... ti se trudis da gi sfatis zenite....:nenene: takticki sasvim pogresno....:uvo: nema tuka sto da svakas, zasto i samite ne si se sfakame...![]()
Кога реков прозорец мислев на агол на набљудувањеKoj prozorec ziti ja ? Kazi prozorecot na tvojata dusha i te otruv![]()