Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dolphin напиша:Некоја баба, (штрбава, крастава, грозна и во длабок климакс) ме прогонува по форумите на Кајгана. Океј, знам, тоа е практика секаде кај шо ќе се појавам и не ебам многу такви појави. Но, оваа за разлика од многуте е интересна. Да не дрвиме, да видиме со шо располага
Сите шо ме сакаат и мислат дека сум фин и васпитан дечко и дека ова погоре е пичкин дим и нема врска со мојата прекрасна личност, ги молам да појдат на форумот на Кајгана и да и ебат се по список![]()
zlochko напиша:За сите: Кога мудриот на будалата му ја покажува месечината, овој го гледа само неговиот прст.
За Алекс: Ти или имаш нерви ко старата мазга на дедо, или голем вишок на слободно време. Ако се ставам во улога да споредам: терање литературна расправија со луѓе кои у ствари ОВА (клик тука) го сметаат за дело, наспроти - ми, мај селф, енд ај, задоволството во ве-це... тинкањето ми изгледа како многу поарна алтернатива.
![]()