Долгокоси или келави момци?

• Креатор на темата Креатор на темата ***SKARLET***
  • Време на започнување Време на започнување
среднокоси :vozbud:

среднокоси :vozbud: не сум против долгокосите ни пак келавите, но сепак вкусот е индивидуален и зависи на кој како и што му стои :pipi:

Девојки ај не се лажејте, ништо не зависи од косата... Може да има коса до гзот и вилица ОМБРЕЛА :) и тн.

Мене цимерот од Дагестан ми е секси без коса :smiz: .

секој си има различен вкус,а може на некој да му стои и долга коса и ќелав ако е убав:pipi::pipi: хехехеххе

Не сакам со долги коси ич, многу ми се ко несредени (со извинение ако некој има). Ама не сакам ни ќелави, со кратка коса:pipi:

А да прашам ако може, дали имате претстава колкав процент од машките се или ќелави или со долга коса најмалку до раменици?

абе баш денес гледав на Pink еден млад ваљда беше од оние на Гранд со плава коса така со шишки настрана некако...ак го знајте кажете како се викат зш неам појма :D е такви ко него кај мене успевет

абе баш денес гледав на Pink еден млад ваљда беше од оние на Гранд со плава коса така со шишки настрана некако...ак го знајте кажете како се викат зш неам појма :D е такви ко него кај мене успевет

Веднаш да изгасиш тоа пинк, тоа врши само дегенерација на товјот млад 15 годишен мозок

А да прашам ако може, дали имате претстава колкав процент од машките се или ќелави или со долга коса најмалку до раменици?

da u pravo si samo deka kelavi ima pojke od dolgokosi posto kelavosta e mnogu cesta pojava, a koga sme kaj dolgite kosi ne mnogu luge ja rastat kosata dolgu 70% drzat credna kosa posle drugite se so nekoj otkacen vid frizura ili kelavi ili dolgokosi.

Ќелави, али не природно, као со bald spots и слично.

Најбољи-кец и брадиче.:vozbud:

Ejhaaaaaaa, ja citam temava i hranam ego..:)
Taman sakav da ja skratam kosata, ama.......

p.s. ovie od poslednava stranica ne mi se reper :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom