iPhone 3G

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање....

Во врска со новиот firmware 2.0.Може да се направи и на стариот ајфоун така?Прашањето ми е:Дали ќе има потреба за повторно декодирање на телефонот за да работи на наши оператори?

Јас на мојот ајфоун му правев restore преку itunes поради закочување на телефонот.Откако повторно се инсталираше 1.1.4 бев приморан повторно да правам decode,jailbreak и сл со Ziphone.Дали е истиот случај и со 2.0?

Се надевам дека е јасно прашањето.Се надевам на брз одговор зошто новиот софтвер е прилично збогатен

сакаш pwned да му правиш од костимиран iphone 2.0? - треба декодирање, со друга алатка не со зипфон, ајлиберти, ај демокраси, ајанлок итн...

Dali nekoj znae koga ke dojde I-phone 3G kaj nas sakam da go kupam ama vo post pejd.

Почеток на Септември.

За цена сеуште не се знае. Бар овие од Дуна не знаат.

дуна нема никогаш ни да знаат кога ќе дојдат кај нас, нешто се шушкаше дека во ти-мобајл ќе ги имало, ама којзнае кога...

дека ќе го донесе на црно некој кај нас сигурно до крајов на летово ќе го видиме и тоа ;)
цената ќе биде астрономска, но колку што гледам веќе неколку дена - никој не е задоволен од новиов ај фоун 3г.
на светскиве форуми прават муабети т.е. споредби ко да сте гледале филм некој многу добар и потоа му направиле 2 дел. секад е срање т.е. добра копија.

како и да е додека не го фатам во рака или некој друг, не би било убаво да мрчиме предвреме.

сеедно, ние сме заостанати а посебни и поголемиве фирми и претставништва, да ткаа не очекувајте ај фоуни на фактури и рати да има во скоро време...

Задоволни-незадоволни за три дена продадоа еден милион парчиња.

Него, што цени се по европскиов пазар знаеш ?

сакаш pwned да му правиш од костимиран iphone 2.0? - треба декодирање, со друга алатка не со зипфон, ајлиберти, ај демокраси, ајанлок итн...

другар може ти во твојата мобилара да ми го средиш ако го работиш ова,т.е. update на 2.0?Цената не е проблем.

Eве за сите дечиња кои се израдуваа пред време и мислеа дека ќе бидат фраери за ефтини пари :)

Почна да се продава и отклучен, без контракт: 8 гига чини 1309$, а 16 гига е 1409 долари.

Линк

Е ми скрши филм сеа :S

Другарка моја е во Америка и ја замолив да разгледа за i-phone 3 g ...
и во Apple го имало исклучиво на пост пејт околу 500 долари со 2 годишен договор. Само телефонот не го продавале засега.

299$ е во пост пејд на 2 години, 599 долари е слободен пазар ;)

другар може ти во твојата мобилара да ми го средиш ако го работиш ова,т.е. update на 2.0?Цената не е проблем.
30 evra e dekodiranje, za update mozes i sam ako instaliras iTunes 7.7. ;)

А да го смени некој насловот на темава!!!
Двојно побрз?
Половина цена?:nenene:

може да се декодира за да се користи на нашиве оператори?

а дур сме кај ај фоун, колку кошта кецот во мк? во америка е багатела, али кој ќе се заебава сеа..

иначе за новиов 3г... цена некаде 800$ нов на и-беј

Кецот половен 300-350.

И не е багатела во Америките ако го зимаш отклучен и без договор на 2 години, 499 (или 599 долари, не сум сигурен) го плати другарка од 16 гига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom