iPhone 3G

Член од
23 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
8
Еве нешто понова информација (од вчера):

A contract-free iPhone 3G gets mentioned as well, though there's no actual commitment to a release date. Pricing goes $599 (8GB) and $699 (16GB).

Читав ке го имало и у при-пејд понуда, околу 570еури ли беше тој од 16гб или така нешто, не ми текнуе у моментов. Епа момци, кој е разположен за фрлање 600-700еу за ајфон кец + 3-ге бујрум...почињајте со собирање лова. Ја друго не глеам разлика...2мп камера, тоа новиот ексчејнџ софтвер ке можело да се добие со апгрјед на фирмверот на кецот, така да многу малце добијаш за тие пари...

Поздрав,

Александар

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
600-700 евриња еееееј, Н95ка, + Лаптопче, +Цвикери:kesa: ц,ц, ц,:tapp:

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Многу е чудно коа коментар дава некој на кого мобилниот му служи за ало-ало. Али ако погледаш од страна на нас „болните“ момци... твоите лаптоп,цвикери и остало... не ни причинуваат задоволство ко телефонот. Не дека ги немаме... да се разбереме, али телефонот ко телефон е задоволство надвор од сите споменати нели. Н95 ја изоставив пошто тоа е телефон нели... и веке сме го виделе... имале..:)

П.С Ако идеме по она.. секое задоволство се плаќа... ондак ова чини 600-700 евра.

Член од
23 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
8
Многу е чудно коа коментар дава некој на кого мобилниот му служи за ало-ало. Али ако погледаш од страна на нас „болните“ момци... твоите лаптоп,цвикери и остало... не ни причинуваат задоволство ко телефонот. Не дека ги немаме... да се разбереме, али телефонот ко телефон е задоволство надвор од сите споменати нели. Н95 ја изоставив пошто тоа е телефон нели... и веке сме го виделе... имале..:)

П.С Ако идеме по она.. секое задоволство се плаќа... ондак ова чини 600-700 евра.
Ај да се убацам и ја сеа...иам SE P990, и нема многу да згрешам ако речам дека го користам за се освен за ало-ало. Ок, можеби 20%: ало-ало, 80%: сликање, DivX, mp3, e-mail и messeneger, а поретко и Word... и сепак мислам дека 600-700еури се премногу за тоа што го добиваш(од 3G iPhone). Погуглај малце спецификации на новиот ајфоун, спореди со стариот, прочитај за апгрејд на фирмвер на кецот и ке видиш што зборам... Плус можеш и да прошеташ по сајтовиве за мобилни и да видиш какви мобилни се спремаат за искачање у скоро време, па да видиш колку "застарен" модел ке биде новиот ајфон со своите спецификации...а и те како up-to-date со цената!!!

Александар

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Сите кои ме познаваат знаат на шо точно мислев друже.Значи сите тие модели кои ти ги спомнуваш или бар повекето ке ми поминат низ рака сигурно ама ниеден нема да е ајфоун три ГЕ нели? Значи пак да кажам.. секое задоволство се плака па така и ова нели... и кој сака да го поседуе... ке си ја одвои бараната сума.Инаку телефоните се предмет на вкус нели... и никого немоеш да судиш зашо ги дал парите.. и дал се заебал шо го купил или не.

П.С Као би го дупчел ја Мистичен дека му е стар модел ајфонот ако не купам ја 3Г? :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
2slow1race, не си пипнал ај фоун до сега, нели?

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
ja sum pipnal i pak go imam istoto mislenje so nego ahahaha duri i mi nudea i-phone za n95 zoso vide drugar mi deka dzabe frli 550 evra za i-phoneto
Ај бе жифти сфе... ја ке му даам топ Н95 за ајфоун... за да праиме бош муабети сите не бива... нели? :)

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
Сите кои ме познаваат знаат на шо точно мислев друже.Значи сите тие модели кои ти ги спомнуваш или бар повекето ке ми поминат низ рака сигурно ама ниеден нема да е ајфоун три ГЕ нели? Значи пак да кажам.. секое задоволство се плака па така и ова нели... и кој сака да го поседуе... ке си ја одвои бараната сума.Инаку телефоните се предмет на вкус нели... и никого немоеш да судиш зашо ги дал парите.. и дал се заебал шо го купил или не.

П.С Као би го дупчел ја Мистичен дека му е стар модел ајфонот ако не купам ја 3Г? :)
Абе луге секој со своите фкусови, навики итн. Тој што се заљубил во Ајфон и ако умира за него, и 2000еври да е, ке ги даде за меракот сеа! Јас на пример да би ми паднел во рака по прифатлива цена би го земал, зашто да не малце промена, а додека 600е не, би ми вршел работа и н80 и п990 и би бил задоволен! Сепак ајфон си е ајфон, секој има свои негативности и позитивности!:smir:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
8
Некротик, сум имал контакт со ајфоун. Иако не нешто темелно, го прочачкав едно 2-3 минутки - така да батали ти тој муабет. И го имам тоа мислење што го пишав горе. Шизичко мени и начин на навигација, атрактивен дизајн, камера у најдобар случај под-просечна за денешни стандарди (поправете ме ако грешам ама нема снимање видео клипови), закован си за iTunes итн итн... - вака барем јас гледам на ајфонот.
Трте-мрте, не реков дека ТИ не треба да го купиш ајфонот. Има луѓе што размишњаат ко тебе, телефоноф ке го земам па макар и да кошта 500еу а да има вга камера. Поентата ми е меракот - така е, у право си, коа имаш мерак на нешто го купуеш и крај. Јас зборев од гледна точка на (барем мојот)common sense. Едно чудо пари за малце опции...

Не сакам на никого да му предложам како да си ги троши сопствените пари...Each to their own.

Поздрав,

Александар

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Некротик, сум имал контакт со ајфоун. Иако не нешто темелно, го прочачкав едно 2-3 минутки - така да батали ти тој муабет. И го имам тоа мислење што го пишав горе. Шизичко мени и начин на навигација, атрактивен дизајн, камера у најдобар случај под-просечна за денешни стандарди (поправете ме ако грешам ама нема снимање видео клипови), закован си за iTunes итн итн... - вака барем јас гледам на ајфонот.
Трте-мрте, не реков дека ТИ не треба да го купиш ајфонот. Има луѓе што размишњаат ко тебе, телефоноф ке го земам па макар и да кошта 500еу а да има вга камера. Поентата ми е меракот - така е, у право си, коа имаш мерак на нешто го купуеш и крај. Јас зборев од гледна точка на (барем мојот)common sense. Едно чудо пари за малце опции...

Не сакам на никого да му предложам како да си ги троши сопствените пари...Each to their own.

Поздрав,

Александар
Очигледни си немал контакт со ајфон. Камерата е солидна, само мана е што нема макро мод и блиц. Ако збориме од инат е тоа е веќе нешто друго, ниту една нокиа која моментално е на пазар неможе да се мери со ајфон 3г. Каква лекција им даде Стиви Џобс на производителите на телефони, тоа е друг муабет, доволно е само да речам Apple :helou:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
8
Очигледни си немал контакт со ајфон.
Што сега, лажам?!? :tapp: Енивеј, Кој тера инат бе другар?!? Да немаш макро мод или блиц на камера од 2мп праи добра камера у 2008ма година?!?
Него дискусијава као да забега малце у погрешна насока од тоа што иницијално сакав да го потенцирам...дека новите можности на втората генерација како да не ја оправдува разликата во цената...

Поздрав

Член од
30 декември 2007
Мислења
795
Поени од реакции
330
Dali nekoj znae koga ke dojde I-phone 3G kaj nas sakam da go kupam ama vo post pejd.

Kajgana Shop

На врв Bottom