iPhone 3G

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Мистеријата е решена
http://www.boygeniusreport.com/2008/...anted-to-know/
Толку од радувањето:smir:

Него не ви изгледа некако погрд од позади новиот iPhone?
iphone-2-photo-2.jpg

iphone-2-photo-1.jpg

Него што ќе биде со стариот iPhone?

nisto od I-PHONE more neka ide u kurac ne go kupuvam i 50 evra da bide seuste istiot stav go imam sranje e N95 so ja imam e zver za I-PHONE

Далеку погрд е новиов. Алуминиум е алуминиум. Неможеш да го смениш со пластика. Иначе ја би купил 8 гига за мала пара. Ќе видиме што ќе биде.

Тажна вест за сите копиљаци кои се израдуваа дека за ефтини пари ќе можат да се курчат со iPhone 3G - нема да може :)

Новата верзија е толку ефтина пошто ќе си компензираат со AT&T и останатите ексклузивни оператори, а финти за без договор ќе нема.

Чувајте си ги Алкателите и Ериксончињата :)
Ама признај дека срце те фана кога ја виде темава? :)

Ама признај дека срце те фана кога ја виде темава? :)
Не бе, зошто? :)

Ааа, демек сум се заебал што го зедов кецот, а двојката поефтина ќе биде? :)

Па и да беше така, здравје. За кеиф не се жалат пари :)

Ќе има сеа поефтини стари 2g ајфоуни. Пошо не глеам дека го вадат 2г од продажба. У секој случај на старо ќе биде боље.

Не бе, зошто? :)

Ааа, демек сум се заебал што го зедов кецот, а двојката поефтина ќе биде? :)

Па и да беше така, здравје. За кеиф не се жалат пари :)
Ќејф е кога ќе го протресеш у рака и ќе паднат сите икончиња. Признај. popcorn i beer си ги пробал?

Ќејф е кога ќе го протресеш у рака и ќе паднат сите икончиња. Признај. popcorn i beer си ги пробал?
Јок, сеуште не, има еден курац апликации, ама кој да најде време да си игра :)

Aма дека нуди лезети - нуди, факт.

епа доста им беше на нашиме мобилари со праење пари преку ајфони, ги шиткаат за 450евра и уште те убедуваат дека е ефтино (8гб модел). Епа сеа сликајте се!

во моментов во Скопските мобилари никаде неможе испод 570 евра да се најде.

и ефтино е и тоа.

Хрватска е 900 евра ај фонот.

Море ако е новиот ај фон 200евра ќе си земам еден да ми личи....:pos2:

абе шо викате ке мора со договор со ат&т на ејпл.ком вика дека ке можи да се купи во ат&т и во епл стор е во ејпл стор нема договор само земаш а + на страната вика дека ке има повеке јазици за worldwide release

абе шо викате ке мора со договор со ат&т на ејпл.ком вика дека ке можи да се купи во ат&т и во епл стор е во ејпл стор нема договор само земаш а + на страната вика дека ке има повеке јазици за worldwide release
Ние ништо не викаме само пренесуваме како кажуваат

http://www.boygeniusreport.com/2008/06/09/iphone-3g-the-details-you-never-wanted-to-know/

Читај

во моментов во Скопските мобилари никаде неможе испод 570 евра да се најде.

и ефтино е и тоа.

Хрватска е 900 евра ај фонот.

читај огласник

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom