Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Наидов на мемево но политика на страна, ме заинтересира филмот, изгледа дистописки а гугл пребарување не ми дава ништо па да прашам тука ако некој го знае.

GE8tno0WAAAqTGh
Fear the Walking Dead

Филмот е акција,комедија каде што споредниот лик беше платен убиец со име Muerte.

Серија е, има еден стар човек се вика Сем, ќе посвои дете, нешто постапокалиптично е, бегаат децава од скривница до скривница, тој Сем ќе си направи ланче од прсти.

IMG_20240320_101337_308.jpg

Може некој да ми пушти торент за филмот "The Bridges of Madison county".

Не можам да го најдам не се ни сеќавам на името на филмот ниту на некој од ликовите, македонски е ако не се лажам Дејан Лилиќ глуми на крај ќе претепа една девојка и ќе му стави еден со репче(не ми текнува актерот наш како се вика) ќе му крши прсти.
Пробував да го најдам по Лилиќ некаде ама не успевам сигурна сум дека знаете за кој зборам да ми го пишете.

Не можам да го најдам не се ни сеќавам на името на филмот ниту на некој од ликовите, македонски е ако не се лажам Дејан Лилиќ глуми на крај ќе претепа една девојка и ќе му стави еден со репче(не ми текнува актерот наш како се вика) ќе му крши прсти.
Пробував да го најдам по Лилиќ некаде ама не успевам сигурна сум дека знаете за кој зборам да ми го пишете.

Види да не е Заведени од 2002, ги имаш сите 4 дела на Јутјуб...

Овој да не е крајот што го опишуваш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom