Помош и совети (DotA)

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
ej, its ok jas go resiv problemot...mi dadoa dota na CD i sea mozam da ja igram ama iam nekoj drug problem sea....iam tuka nekoj 2,3 mapi so botovi drugite nemaat botovi...daj stajte nekoj link kaj so ke mozam da simnam mapi na koj sto ima botovi...

Ej a zosto se otvaraat isti temu za dota, i na sekade ist muabewt. :)
Daj neka bidi edna neznam kaj da pisam :)

Infected напиша:
ej, its ok jas go resiv problemot...mi dadoa dota na CD i sea mozam da ja igram ama iam nekoj drug problem sea....iam tuka nekoj 2,3 mapi so botovi drugite nemaat botovi...daj stajte nekoj link kaj so ke mozam da simnam mapi na koj sto ima botovi...

Oficialnite mapi Dota se simnuvaat od getdota.com tamu ima i nekoj Ai mapi(koa ke vidis AI znaci imaat botovi so mrdaat)ama mislam deka trebase da se registriras na toj forum za da ja downloadiras taa 6.38 AI verzija...ako nejkes da se macis eve...TUKA ima

А пази мојов проблем...
Имам WIII + TFT инсталирано, и симнав тоа апдејтот што е 1.20. Откако ќе апдејтувам, играта (WIII и TFT), не се пушта, бара ЦД, вика error у game.dll... Ни крак не помага тука, него re-install.

Чаре, anyone? Фала.

Locutus of Borg напиша:
А пази мојов проблем...
Имам WIII + TFT инсталирано, и симнав тоа апдејтот што е 1.20. Откако ќе апдејтувам, играта (WIII и TFT), не се пушта, бара ЦД, вика error у game.dll... Ни крак не помага тука, него re-install.

Чаре, anyone? Фала.
Epa brat ja od ova zakluciv deka ja nemas Frozen Thorne ako ja imas instaliraj Warcraft 3 posle F.T. simni patch 1.21 za na BattleNet toj (go imas linkot pogore) instaliraj go i gotovo.Ke si imas i batlnet i se.
*
*
-Da pomine prvi april da mi se zbrzne konekcijata i ke go aploadiram programot za baniranje BanList ke vi kazam kao se rakuva(ako go nemate,ili ne znaete kako se koristi)

абе за батал нет треба да го најдеш само кракот за твојот паџ и да ги имаш игрите Warcraft 3 RoC PvPGN и Warcraft 3 TFT PvPGN после тоа си готов

mac))
Тогаш ја средивме дота и супер си работеше ама тоа фајлот што ми го даде да го стартувам пред да ја пуштам дота за да одам на batlenet кога кревав goust заборајв да го снимам :uvo: .... ако не ти е проблем да ми дајш линк од тој фајлот
thx

Infected напиша:

какви заебани прашања .. хехе абе одиш на гоогле и си пишуваш дота мапс .. ти излегуват 1 милјон мапи за дл .. имаш со ботови без ботови .. па најновите шо се излезени се си има .. проверете малце .. мрзлаци сте

MeToNo1[MkD] напиша:
какви заебани прашања .. хехе абе одиш на гоогле и си пишуваш дота мапс .. ти излегуват 1 милјон мапи за дл .. имаш со ботови без ботови .. па најновите шо се излезени се си има .. проверете малце .. мрзлаци сте

ne be kakov google. www.getdota.com sFe imas

Не знам што и е на играва :toe: намистив на europe PVPGN ( eurobatlenet ) ама не ојт ако знае некој help

untitled2copytw7.jpg

vidi dali vo desniot dolen agol pisuva 1.20e

Преинсталирај ја играта. Симни го пачот од www.eurobattle.net и пробај пак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom