- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Infected напиша:ej, its ok jas go resiv problemot...mi dadoa dota na CD i sea mozam da ja igram ama iam nekoj drug problem sea....iam tuka nekoj 2,3 mapi so botovi drugite nemaat botovi...daj stajte nekoj link kaj so ke mozam da simnam mapi na koj sto ima botovi...
Epa brat ja od ova zakluciv deka ja nemas Frozen Thorne ako ja imas instaliraj Warcraft 3 posle F.T. simni patch 1.21 za na BattleNet toj (go imas linkot pogore) instaliraj go i gotovo.Ke si imas i batlnet i se.Locutus of Borg напиша:А пази мојов проблем...
Имам WIII + TFT инсталирано, и симнав тоа апдејтот што е 1.20. Откако ќе апдејтувам, играта (WIII и TFT), не се пушта, бара ЦД, вика error у game.dll... Ни крак не помага тука, него re-install.
Чаре, anyone? Фала.
Infected напиша:ej, its ok jas go resiv problemot...mi dadoa dota na CD i sea mozam da ja igram ama iam nekoj drug problem sea....iam tuka nekoj 2,3 mapi so botovi drugite nemaat botovi...daj stajte nekoj link kaj so ke mozam da simnam mapi na koj sto ima botovi...
MeToNo1[MkD] напиша:какви заебани прашања .. хехе абе одиш на гоогле и си пишуваш дота мапс .. ти излегуват 1 милјон мапи за дл .. имаш со ботови без ботови .. па најновите шо се излезени се си има .. проверете малце .. мрзлаци сте