Што ве нервира во вашиот град?

• Креатор на темата Креатор на темата Kvendolin
  • Време на започнување Време на започнување
Tkn. zonsko parkiranje, trotoarite vo Debar maalo i prostorot megju zgradite vo Centar i Aerodrom go pretvorija fabrika za pari, koja pljachka choveche;

Pajak sluzbata;

Glupi i korumpirani dzandari;

Odvratnata ministerka za vnatresni sto misli deka soobracajnata policija e sredstvo za polnenje na nivniot prazen budzet brcajki vo dzebot na neviniot gragjanin;

Mirniot prosecen Skopjanec koj ne reagira na vakvi maltretiranja. Ne za dzabe najcesti iminja se Trajce, Trpe, Mirce itn.

Некултурата од секој аспект. Сообраќајот кој мислам дека ми ги има потрошено нервите до немајкаде. Ама како и да е си го обожавам Скопје. :)

Луѓето и местата за излегување.

Во градов ме нервира големата нечистотија и лошата канализација на патиштата.

Znaci opet!

Gadno me nervira soobrakajna policija, takanarecena !

PO NAJKOMUNISTICKA VMROOVSKA SMRDENA DIREKTIVA KAZNUVA se i sesto za da go NAPOLNI PRAZNIOT VLADIN, CITAJ VMROVSKI BUDZET ! ! !

ALO, TRAJCE, TRPE, MIRCE , DO KOGA VAKA ?!?!?!

300 EVRA ZA POMINUVANJE NA USLOVNO, NA ZELENO !!!!

SVE DA VI EBAM ! ! !

GRUJO ZIVELI ! ALAL PARI ! ! ! SI GI ZARABOTIL MAJMUNE !

24b0ll1.jpg

DOBRONAMEREN SOVET NA PROSECEN MAKEDONEC DO TKN. MVR :

ALO GORDANA, AJDE STOKO MARSH U KONDOVO I ARACHINOVO ! TAMU DA SPROVEDUVASH ZAKONI I DA POLNISH BUDZET ! ! !
AJ BAN ! ;)

Највеке се нервирам коа ке видам цигани на улица

Највеке се нервирам коа ке видам цигани на улица

Нештото не е за нервирање, нештото е загрижувачко...
Па замисли ти да беше на нивно место...

Треба да те нервира фактот што нема никој што е на власт паметен, за да превземе нешто, да го реши проблемот со истите и да им овозможи најнеопходни услови за преживување....а не на -50 боси да се мрзнат по трговскион...греота

Гужвата у сообраќајот по сабајле, нафураните „тепачи“ шо мислат дека се се решава со тупаници и „СЕМОЌНИТЕ“ џандари -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom