Што ве нервира во вашиот град?

• Креатор на темата Креатор на темата Kvendolin
  • Време на започнување Време на започнување
Барем по 5 ленти да има секоја улица...не се трпат гужвиве!

Ме нервира гужвата и пренаселеноста,никнувањето на згради веќе у секое ќоше,глутниците кучиња на сред центар,наездата на питачи(напаѓачи) на сред плоштад,малоѓраѓанштината на одредени луѓе...

мене прилично се ме нервира у градов... али шо да праам? таква личност сум, не сакам да видам нешто 2 пати, па затоа листата ќе биде мн голема.
ама ако мора да бирам тоа ќе бидат шмизлите на ул.Македонија и на плоштад

оговарањето,“фраерите“ населени од село со волумен 100 во кола трешти Стоја или С.Сакич :tapp: и кога излегуваш само слушаш види ја оваа маица од 300 ден облекла види го овој синока беше со оваа...бла бла :tapp:

Nekulturni seljaci...koj do neknja gazele kal,so zlatni prsteni na niv:vozbud:
Nafurani "kremci"...koj mislat deka svetot se vrti okolu niv
Zanesotini...vlezeni vo tezok film so sinan sakic u kola... ooo my god
Idioti,narkomani,kultura na nula ...
Lugeto kako da begaat od realnosta fantazijava raboti kaj narodov ejjjjjj :tapp:

metezot po ulicite osobeno nakaj 4-5 saat, cigan4injata po ulica na koj ke mu dades pari na edno a iska4aat posle nakaj use 20 takvi, guzva , i neljubeznosta na vrabotenite u biletarnicite osebeno u k.voda:nesum:

ѓупци, некултура, трачарење, човек да не може да појде на кафе оти ако појде цел комшилак дознава :tapp: и такви др работи:nesum:

ме нервира тоа шо ноќниот живот ни е срање поточно нема кај да се оди..а после 1 часот по полноќ во градов е штама...нема кој да те опцуе

Soobrakajot i pajacite po ulica sto krevaat koli kako ludi :tapp: da ne moze covek ni na 5 min da si ja ostavi kolata ako ne e na parking u PM :uvo:

што нема затворен базент,кино,голем кафич како трокадеро во будва

Глупиот народ шо секогаш лече комплекси поради тоа шо нема шо да прави цел живот.. тоа е тоа.. глуп менталитет...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom