19-то традиционално меѓународно мото рели „Македонија - Независност“

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
T

Tetro

Гостин
19-то традиционално меѓународно мото рели „Македонија - Независност“ ќе се одржи од 3 до 5 септември.

Стартот на релито е на 3 септември (петок) во Скопје од 10 часот.

Според програмата:
- Првиот ден (3.09.) ќе се вози на релација Скопје-Велес-Св. Николе-Карбинци-Штип-Радовиш-Дојран.
- Вториот ден (4.09.) ќе се вози на релација Дојран-Гевгелија-Неготино-Кавадарци-Прилеп-Крушево-Битола-Ресен-Охрид.
- Третиот ден (5.09.) е предвиден за враќање од Охрид, а целта на релито ќе биде во Скопје.

За жал подетални информации во однос на висината на котизацијата и начинот на плаќање како и пакетите кои ќе ги добијат учесниците сеуште се непознати. Според МФМ до крајот на неделава ќе бидат познати сите детали за релито.

moto-reli-makedonija.jpg

http://motori.com.mk/sodrzini/novosti/domasni-vesti/1401-reli-makedonija-2010

има ли некој моторџија на форумот и дали ке учествува?

Ја имам еден томос, не сум го запалил 3 години, можно е да појдам.....и да не стигнам ни до плоштад :)
Шала на страна, мене многу ми се свиѓа овој начин на дружење, сигурно ке има интересни моменти и веселби, но за жал немам мотор. Можеби ке купам наредната година и ке им се приклучам.

јас ке одам нај веројатно... денес ги дознав цените за да се приклучиш:
-ако си моторџија од клубот организатор -500 денари
-странци 10 евра
-од друг МК клуб или индијанец без клуб 1500 денари...

изворот ми е од еден моторџија.

мене ме чуди ценава од 1500 денари... зашто толку многу? ете сакам да идам ама ми се нереални овие 1500 денари... како некој да сака да си прави бизнис...

значи како што реков, нај веројатно ке идам, меѓу оние последните на колоната, без бројче и маица...

јас ке одам нај веројатно... денес ги дознав цените за да се приклучиш:
-ако си моторџија од клубот организатор -500 денари
-странци 10 евра
-од друг МК клуб или индијанец без клуб 1500 денари...

изворот ми е од еден моторџија.

мене ме чуди ценава од 1500 денари... зашто толку многу? ете сакам да идам ама ми се нереални овие 1500 денари... како некој да сака да си прави бизнис...

значи како што реков, нај веројатно ке идам, меѓу оние последните на колоната, без бројче и маица...
kakov motor imass
si ucestvuval do sega ?
poveketo se do 150 kubika ili ne?
i dali gi piskat mnogu
p.s te otepa so prasanja

со мотор во моментов сум скромен со еден брзински линкен 150-ка. а инаку се возат нај разно разни мотори, од веспи до јаки чопери. не се стиска премногу брзо, на автопат максимално се вози 80 а низ град 40-50 тоа е за да може сите да бидат во колона нели...

Нема некој фотки, клипови? Денес цел ден врнеше во Кавадарци и не излегов, а и биле многу малку мотори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom