Суперхикс

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
toa ako e punk neznam vise, zivo sranje samo takvop proseravanje moze da projde u makedonia, nemavme nie dna zdrava punk grupa, ako superhix se ska-punk ska problem!

Кај си видел дека Суперхикс се панк група?!
Самите се катергоризираат како СКА со примеси на фолк, салса, реге... ју нејм ит-деј плеј ит....

Суперхикс а??? Добар бенд, добар, али тој Пеце е ретардиран намќор и да не беше он Суперхикс ќе беа боље.

Еј, добар е Пеце.
Откај таков заклучок дека е ретардиран намќор? И дај кажи како Суперхикс би биле подобри отколку што се?!

Да не те вратиле на вратарите од Кастро со образложение: копиљ, ај марш дома, мал си...

Закон са суперхикс.Пеце посебно пошо почесто наминуе у тетоо и прави добри свирки! ги поштуем многу супер са.

Суперхикс а??? Добар бенд, добар, али тој Пеце е ретардиран намќор и да не беше он Суперхикс ќе беа боље.

Xaxaxaax...Баш со Пеце, Суперхикс се толку уникатни и интересни, секад може да те насмее и многу е одлепен..Незнам од кај го ископа ова

хехе...може ќе мислите дека се вадам сеа, али го пишав тој пост ради една другарка шо го обожава Пеце, а ја сакам да ја ругам:) Нема везе, добар бенд, ми се свиѓа музиката, али пак не ми се ништо особено:)

хехе...може ќе мислите дека се вадам сеа, али го пишав тој пост ради една другарка шо го обожава Пеце, а ја сакам да ја ругам:) Нема везе, добар бенд, ми се свиѓа музиката, али пак не ми се ништо особено:)
Малку офтопик :)
Се надевам дека еден сончев ден, или една ѕвездена ноќ вие двајцата ќе водите љубов под облаците а во позадина ќе ви свири „Знам дека љуби“ и ќе живеете среќно до крајот на животот :wink:

СУПЕРХИКС!!!Еден од најдобрите македонски бендови!!!РЕСКПЕКТ..хаха:salut:

Одлични се,песните од "новиот" албум им се подобри од сите претходни.

Фаворит ми е Чкембе Чорба,а почнаа да ја вртат масовно на радио-станициве во последно време.
И One of my bad days има екстремно интересен текст,ми изгледа како перфектна за да ја вртат на Лајф радио.

Суперхикс се закон.Овие изведувачи се стварно едни од ретките за кој можам да речам се позитивно.Прават најјака атмосфера и забава.Кој ги гледал во живо си знае::vozbud::vozbud:

Ехх тие треба да ода на Евросонг,а ние ги пуштаме Врчак,Адријан,Мартин.....Треба малце поживо и откачено да изгледа настапот,а то го можат Суперхикс.Изгледа на македончево уште не ми е дојден паметот.

Јас така мислам :toe:

Вечерва на плоштад, летс џаст сеј - ја дочекав нова година пред време со нив - одлична свирка!!
2001: Чекај бе викам, каде бе малку...
2003: Трумано
2008: И сега што?
Го имам Трумано А од другите два - ќе може некој да ми помогне, да пише листа на сите песни што ги содржат, да не случајно сум утнала некоја да ја немам (дека ми се downloadirani). Фала!

ღuknowulovemeღ напиша:
Вечерва на плоштад, летс џаст сеј - ја дочекав нова година пред време со нив - одлична свирка!!
2001: Чекај бе викам, каде бе малку...
2003: Трумано
2008: И сега што?
Го имам Трумано А од другите два - ќе може некој да ми помогне, да пише листа на сите песни што ги содржат, да не случајно сум утнала некоја да ја немам (дека ми се downloadirani). Фала!
Неврмајнд, најдов. :)

Лудачина... ама ме гаѓаат во срцеее :)) мн ги сакам браво за нив :) оригинални во секој поглед :):vozbud:

Кршам мраз, или бришам прашина на темава...
Суперхикс се многу креативно и позитивно настројан бенд, а тоа е многу добро. Навистина убави песни, убава музика, убав вокал. Што друго треба? Незнам...

Браво за нив, едвај чекам да чујам нешто ново! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom