Суперхикс

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Една од најдобрите македонски групи. Одличен ска панк, ептен лежи во весели атмосфери.

Сите албуми ми се супер, најмногу Трумано и последниов. А од песни, не можам да издвојам. :)

ауу, одамна немало коментар тука. а треба да се труби, таксират брзо ќе дојде, немојте луѓе да останете без кондиција, ќе има мноогу скокање.. пак.. фала богу :)

Закон са дечкиве, песни глупави лесни :vozbud:

Дечкиве си ги поштовам многу, кога беа во прилеп многу беше јако и весело
П.С. Свирката беше најдобриот момент во мојот живот:helou:

пред некое време им го преслушав и новиот албум...највеќе ми се допаднаа Барска Песна и Graffity Boy :)

а за таксират....ако одам, одам само поради нив :)

кога беа за нова година во Велес пред ... 2 години или 3 беше ова .... направија неверојатна атмосфера .. нема да ја заборавам таа вечер

пред некое време им го преслушав и новиот албум...највеќе ми се допаднаа Барска Песна и Graffity Boy :)

а за таксират....ако одам, одам само поради нив :)
Јас највеќе поради нив одам на Таксират, веќе имам карта, и кога им кажувам на луѓето дека ќе одам на Таксират сите мислат дека ќе одам поради РУТС, па јас им кажувам дека сум за Суперхикс, и тие не ми веруваат...
Ахххх

Песни глупави лесно - таа песна најдобра им е (знам стара е) уште на телефон ја имам :vozbud:

Суперхикс се Закон ич не слушам таков тип на музика ама дечките се топ! Ако може некој да ми ја најде онаа од рекламата за тропикана сокови што ја пуштаат на А1 (однапред благодарам):salut:

Ги обожавам на таксират ке идам најмногу заради нив омилена песна ми е Оптимиска и спотот е добар.

Ајмо сеа на Таксират, закон ќе биде осеќам

Топ се суперхикс... И јас исто ептен ги сакам...

Машенка rulzzz... ма не само таа, сите песни им се топ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom