SALE.....ПЕДЕР ВКУЧИ СЕ ВО ФОРУМОТ....НЕ ГЛЕДАЈ САМО КАКО ТЕЛЕ.....
ПИШИ НЕШТО!!!! :evil: :evil: :evil:
ПИШИ НЕШТО!!!! :evil: :evil: :evil:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MSV напиша:Зошто МТV е најглупавата корпорациска лоботомска организација на светот која го искривува значењето на музиката....Acid напиша:Па доискажи се, јас не читам мисли, а ништо што има барем малку логика зошто настапот на MTV со музички спот не е за гордеење, не ми паѓа на памет.
Тоа е барем мое мислиње...
MSV(support) напиша:DOBRO TE UBEDILE SO OVA:AKO ти знаеш што сакаш MTV ништо не ти може. SAMO GO OPRAVDUVAS ONA STO GO PRAVIS, GLEDAS MTV.
DOBRI SE MOMCIVE OD MTV PRAVA LOBOTOMIJA, ALAL DA IM E! :twisted:
Не човек...кај мене МТВ дејствува како некој вид на лаксатив....така да не мозам да поднесам да го гледам тоа малоумно срање....а и веруј ни ја ни сале не се плашиме од МТВ....ние само сме со малку по отворени очи од тебе, и знеме каква штета прави МТВ....и затоа го МРАЗИМЕ!!!Gizo напиша:MSV(support) напиша:DOBRO TE UBEDILE SO OVA:AKO ти знаеш што сакаш MTV ништо не ти може. SAMO GO OPRAVDUVAS ONA STO GO PRAVIS, GLEDAS MTV.
а зашто вие не гледате МТВ, да не ви е страв од лошата музика што ја даваат, значи ти немаш цврст карактер, МТВ к*р не ти може, се е во главата.
MSV напиша:Не човек...кај мене МТВ дејствува како некој вид на лаксатив....така да не мозам да поднесам да го гледам тоа малоумно срање....а и веруј ни ја ни сале не се плашиме од МТВ....ние само сме со малку по отворени очи од тебе, и знеме каква штета прави МТВ....и затоа го МРАЗИМЕ!!!Gizo напиша:MSV(support) напиша:DOBRO TE UBEDILE SO OVA:AKO ти знаеш што сакаш MTV ништо не ти може. SAMO GO OPRAVDUVAS ONA STO GO PRAVIS, GLEDAS MTV.
а зашто вие не гледате МТВ, да не ви е страв од лошата музика што ја даваат, значи ти немаш цврст карактер, МТВ к*р не ти може, се е во главата.
Па ја на некој начин сум и навлечен на Cartoon Network....Courage, Dexter,Fosters.......Gizo напиша:MSV напиша:Не човек...кај мене МТВ дејствува како некој вид на лаксатив....така да не мозам да поднесам да го гледам тоа малоумно срање....а и веруј ни ја ни сале не се плашиме од МТВ....ние само сме со малку по отворени очи од тебе, и знеме каква штета прави МТВ....и затоа го МРАЗИМЕ!!!Gizo напиша:MSV(support) напиша:DOBRO TE UBEDILE SO OVA:AKO ти знаеш што сакаш MTV ништо не ти може. SAMO GO OPRAVDUVAS ONA STO GO PRAVIS, GLEDAS MTV.
ок, на мене ми нема направено никаква штета, нема потреба од параноја, уствари тука е и Cartoon Network да ме поврати у случај да ми се деси нешто од МТВ![]()
SpAcE_c0wb0y напиша:На MTV даваат стварно лоши песни. Крајот е кога ќе ја пуштат Rich Girl од таа кучката Гвен Стефани, потоа новата од Black Eyed Peas (Црнецот, Мелезот, Индијанецот и женската), потоа таа од Game и 50 Cent, а за на крај ја пуштаат Џенифер Лопез. Смртоносна комбинација!!!
И јас понекогаш гледам MTV, главно заради Superock а поретко за Alternative Nation. Се случува да гледам Top 10 @ 10 кога има интересна група (читај рок)
![]()